Фондация "Христо Гешов" и "Да рекламираме България" в съвместна инициатива

10836
Фондация "Христо Гешов" и "Да рекламираме България" в съвместна инициатива

Новата инициативa,  в която се включи и Фондация "Христо Гешов" по идея на "Да Рекламираме България" - най-голямата страница за реклама на България, стартира тези дни. Това е календар събрал картини на художничката Марина Шидерова, които възраждат българското.

„Ние от Фондация "Христо Гешов" подкрепяме всяка една идея, която съхранява и възражда българското и родното, защото сме горди, че сме българи. Този календар носи името : "Българи от старо време" и е за 2015 година. Цената на този БЪЛГАРСКИ календар е 5.50 лева, като част от сумата ще отива в подкрепа на Национална информационна кампания "Хепатитът до мен".

Безплатни изследвания за хепатит в Бургаска област

Скрининговите акции за безплатни изследвания за хепатит организирани от Фондация „Христо Гешов “ продължават. Пет града в Б...

Ако и вие подкрепяте кампанията за борба с хепатита и сте горди българи, свържете се с нас и закупете този календар. С тези 5.50 лева подкрепяте България и една кампания, а не нагласени реалити формати! Благодарим ви !“, каза Христо Гешов.

Това е поредната инициатива на организацията, която започва със силен старт.  Фондацията на хепатитно болния призовава българските граждани да даряват кръв, както и да подпомагат хора крайнонуждаещи се от цялата страна.

Напомняме ви, че на 26.09 от 20 :00 часа ще се проведе и поредния концерт в подкрепа на Национална информационна кампания „Хепатитът до мен “ във Велико Търново, а веднага след него започват акциите за безплатно изследване за хепатит в наводнениете части на Бургаска област – Айтос, Приморско, Поморие, Бургас и с. Ново Паничарево.

Зад хепатитно болния застана и вип персоната Йорданка Христова, която се очаква да прикани зрителите на Нова телевизия да се изследват за хепатит.

Звезден концерт във Велико Търново бори хепатита

Под звездите в летния театър във Велико Търново ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Национална информационна кампания &...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество