Галеви в Twitter: Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем!

13929
Галеви в Twitter: Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем!
Това послание излезе от името на Пламен Галев в социалната мрежа

"Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем. Венсеремос!".

Това послание излезе от името на Пламен Галев в социалната мрежа Twitter, предаде БГНЕС.

Веднага посланието беше публикувано във Facebook и започна неговото разпространение чрез потребителите там. Интерес буди и фактът, че регистрацията на Пламен Галев в Twitter е с никнейм на абревиатурата на Министерство на вътрешните работи - @mvrbg.

Говорителят на Окръжна прокуратура - Кюстендил прокурор Марияна Сиракова съобщи по-рано днес, че тази сутрин от областно звено "Охрана" - Кюстендил е получено писмо в Окръжната прокуратура на Кюстендил, от което става ясно, че са върнати на окръжния прокурор присъдите на Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви.

Пламен Галев и Ангел Христов не са открити на посочените им адреси и незабавно присъдите са изпратени на ОДМВР - Кюстендил за обявяване на лицата за общодържавно издирване, добави прокурор Сиракова. ОДМВР - Кюстендил е обявил двамата подсъдими за общодържавно издирване.

Припомняме, че на 3 май Върховният касационен съд (ВКС) потвърди окончателно ефективните присъди на Ангел Христов и Пламен Галев. Те бяха осъдени за рекет и изнудване на по 4 и 5 г. в затворническо общежитие. Още в петък Окръжна прокуратура - Кюстендил е изпратила присъдите на Пламен Галев и Ангел Христов за изпълнение в областното звено "Съдебна охрана". Двамата подсъдими имат наложена забрана да напускат територията на страната.

Присъдата е изпълнена за други трима от групата група за рекет и изнудване. В затвора в Бобовдол, за да изтърпят наказанията си вече са Георги Блатски, който трябва да лежи три години и шест месеца в затвора, Апостол Чакалов - Тоци, който получи 4 г. затвор, толкова зад решетките трябва да лежи и Владимир Ангелов - Стъклето.

Редактор: Иво Георгиев

Галеви в неизвестност

"Дупнишкото дуо" братя Галеви получи ефективни присъди заради образуване и ръководене на престъпна група за рекет. Седмица по-късно о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com