Георгиев от "Българско Черноморие": Има хора, които искат да ходят безплатно на море

6333
Георгиев от "Българско Черноморие": Има хора, които искат да ходят безплатно на море

Националната асоциация "Българско Черноморие" не дава поръчки на контролните органи да правят проверки на плажовете. Това каза пред БНР Тодор Георгиев от Националната асоциация "Българско Черноморие“ по повод изказване на Мария Кавлакова, която е станала свидетел на проверките на къмпинги. Пред националното радио тя коментира, че акцията е била поръчкова.

"От една година по всички институции ние пускаме сигнали. Има страх от хора, които са приели, че ползването на чуждото е нормално в нашата държава, страх от хора, приели, че те са гурувците на опазването на околната среда и т.н.", каза Георгиев.

66 проверки на временни обекти и хотели в Слънчев бряг

66 проверки на временни обекти и хотели, предлагащи услугата „ол инклузив”, са извършени от инспекторите на БАБХ-Бургас в С...

По думите му много отдавна е поставено условието в нашата държава да се създадат нови - успоредни на циганските гета. "Има хора, които искат да ходят безплатно на море, тази част тръгва нанякъде и прави каквото си иска", обясни Тодор Георгиев.

Миналата седмица Комисия от експерти от Изпълнителна агенция по горите (ИАГ), РИОСВ – Бургас и полицейски служители започнаха масови проверки на къмпингите по Южното Черноморие. Акцията предизвика коментари и напрежение в социалните мрежи. Николай Пиронков от Изпълнителната агенция по горите обясни, че са сезирани от Националната асоциация "Българско Черноморие". "Описани са 14 обекта от Асоциацията и ние тях сме проверявали. Те са описани в нашите констативни протоколи", каза той. Пирконков посочи, че по време на проверките са съставени 12 протокола на хора, които са секли дърва и са палили огън.

 


Пада и последната барикада: Компрометиране на къмпингуващите по морето

12 протокола на хора, които са секли дърва и са палили огън, са съставени по време на масовите проверки по къмпингите по Южното Черном...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com