Готови за пролетта с CRAZY DAYS в eMAG

1569
Готови за пролетта с CRAZY DAYS в eMAG
Снимка: eMAG

До тази неделя (17 април) включително на eMAG се провежда кампанията CRAZY DAYS, за която от платформата за електронна търговия са подготвили над 20 хиляди оферти от широка гама продукти: дом и декор, електроника, черна и бяла техника, спортни, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, хоби, мода и много други. Специален фокус е посрещането на топлите дни и Великденските празници, за да сме готови да им се насладим пълноценно.

Самочувствието започва с личната грижа и точно сега е моментът да направим отлична инвестиция във фотоепилатор за домашна употреба Philips Lumea Advanced BRI922/00, с който не само ще сме готови за сезона на банските, но и ще го постигнем без скъпи процедури в козметични салони. Той има специален сензор за тен на кожата, различни аксесоари за лице и тяло, както и  мини четка VisaPure за почистване на лице – CRAZY DAYS цена 459,99 лв.

eMAG организира конкурс за светлинна творба, която ще преобрази фасадата на НДК

Платформата за онлайн търговия eMAG се включва в първото издание на фестивала за светлинно изкуство LUNAR и дава шанс на трима артисти ...

Не по-малко важна е и постоянната грижа за кожата. Маслото за душ Uriage Xemose нежно подхранва и почиства и е перфектно за хидратация през топлите месеци. С концентрирано съдържание на глицерин, който защитава кожата от външни агресии, без мазен ефект и масло от карите с успокоявaщо действие, то е хипоалергенно, с формула без съдържание на сапун и без аромат  – CRAZY DAYS цена за 1 литър 21,99 лв.

Топлите дни идват и с все повече време, което прекарваме на открито, като в тези приключения велосипедът Corelli Lifestyle 2.0 ще бъде наш верен спътник. Перфектен за градски условия, той тежи едва 15,2 кг, има хидравлични дискови спирачки и е с елегантен синьо-сив цвят  (CRAZY DAYS цена 429,99 лв.). По-авантюристично настроените ще открият в кампанията електрически скутер ховърборд 2Drive LED series, който има 10 км автономия, развива до 10 км/ч и се отличава с ефектен дизайн с цветни LED светлини, както и с регулируема функция за самобалансиране (CRAZY DAYS цена 239,99 лв.). Чудесен подарък за тийнейджъри, а и за всеки любител на модерните начини за придвижване.

Разбира се, винаги е добре да спортуваме и да се движим със стил, като eMAG не са забравили и модата. Мрежестите маратонки Puma Anzarun Lite – леки, удобни и страхотно изглеждащи, – лесно могат да се превърнат в любимите ни спортни обувки (CRAZY DAYS цена 59,99 лв.).

CRAZY DAYS идва с още хиляди оферти в най-различни категории, както и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като хитовите оферти важат до изчерпване на количествата.

eMAG се включва активно в усилията за подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна

На групово ниво eMAG се включва активно в усилията за фондонабиране и предоставяне на хуманитарна помощ на засегнатото от конфликта в У...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com