Хотелиерите от Златни пясъци подкрепят Валери Симеонов

3013
Хотелиерите от Златни пясъци подкрепят Валери Симеонов
Снимка: БГНЕС

Съюзът на хотелиерите - к.к. Златни пясъци и Съюзът на собствениците за развитие на к.к. Златни пясъци подкрепят мерките на вицепремиера Валери Симеонов, предприетисрещу нарушителите на закона и в защита интересите на туристическия бранш.

Това става ясно от позиция, изпратена до медиите.

Валери Симеонов: Хотелите в Слънчев бряг изплащат 12 млн. лв. годишно компенсации заради шума

"Българските хотели в Слънчев бряг изплащат 12 милиона лева годишно в компенсации на туристи, които не могат да почиват от незаконен шу...

Според тях с предприетите от Симеонов мерки държавата за пръв път е показала как следва да се решават наболели проблеми.

Публикуваме позицията им без редакторска намеса:

Съюзът на хотелиерите - к.к. Златни пясъци и Съюзът на собствениците за развитие на к.к. Златни пясъци подкрепят мерките на вицепремиера Валери Симеонов, предприетисрещу нарушителите на закона и в защита интересите на туристическия бранш, с оглед на това, че тези проблеми са общи за цялото Черноморие.

С предприетите мерки от вицепремиера г-н Симеонов, държавата за първи път в негово лице показа, как следва да се реши толкова наболял проблем, с толкова дългото отлагане на решаването му, като контролните органи пишат предписания и маркират дейности, водещи до нерешаване на проблема.

Борисов оправда Валери Симеонов: Такъв е законът

Говорих с Валери Симеонов. За 2 от заведенията има жалби - за едното 10, за другото около 20. Законът е такъв, че не позволява да има ш...

Предприетите мерки от вицепремиера г-н Симеонов показаха нагледно, как следва да се защитават интересите на сериозните инвеститори в туризма, които са предимно хотелиерите, а не наложилата се в годините практика, да се толерират собствениците на алеи, концесионерите и наемателите на бараките на плажа, което няма нищо общо с туристическата дейност, като хотелиерите плащат рекламации за тяхното неспазване на закона.

Надяваме се, че със същата решителност държавата ще подходи и при справянето с другите големи проблеми - временните търговски обекти в курортите и концесиите на плажа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Велико Минков обвини държавата, че му пречи да е баща
Велико Минков обвини държавата, че му пречи да е баща

Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето на арестуваната за убийството на мъжа си Габриела Славова, настоява да се извърши спешен...