Христо Гешов : Победители са златните момичета

13889
Христо Гешов : Победители са златните момичета

Лицето на кампанията за борба с хепатита Христо Гешов, който на скоро се присъедини към структурите на ПП „Нова Нова България“, се обърна към народните представители от 43-то Народно събрание.

Във видеообръщението си Гешов отказа да честити победата на партиите, които прескочиха 4% - та бариера и честити златния медал на златните момичета, както и на шампионите на България – Стефка Костадинова, Кубрат Пулев, Станка Златева и други.

Призив към депутатите - погрижете се за болните от хепатит

За повече права на боледуващите от вирусни хепатити призова лицето на кампанията „Хепатитът до мен“ Христо Гешов. Гешов, л...

„Управлението на страната не е състезание, нито в България, нито в чужбина, победители са златните момичета на Нешка Робева, Кубрат Пулев, Стефка Костадинова, Станка Златева и др. Крайно време е да започнете да работите за интереса на българите, а не за чуждите такива“, напомни Христо.

В обръщението си към новите депутатите хепатитноболният от ПП „Нова България“ приканва депутатите да не забравят обещанията си към народа, защото народа не забравя и се е хванал за сламката като удавник.

„Сигурен съм, че много от вас вече забравиха обещанията си, но ние от ПП „Нова България“ ще ви ги напомняме!“ .

Христо за пореден път приканва управниците да инвестират повече пари в превенция за хепатит Б и Ц, и „задължително, безплатно изследване за вируса за всеки здравноосигурен поне веднъж в годината.“

Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита подкрепи ПП "Нова България"

Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита Христо Гешов се обяви в подкрепа на ПП „Нова България“ и стартира няко...

„Стига сте се правили, че не чувате гласа ни, ние хепатитноболните съществуваме и сме много. Ние искаме повече права, искаме повече пари за превенция и пълна промяна в системата на лечението ни. Искаме и работеща система за уведомяване на кръводарители дали положителен резултат за някой от вирусите, нова система за изследване на дарената кръв както и регистър на дарителите!“ допълва Гешов.

ПП „Нова България“ се обявява твърдо зад хепатитноболния и се обявява твърдо за промени в здравеопазването и по конкретно за промяната, за която се обявява Гешов.

„Благодарен съм на ПП „Нова България“ и по конкретно на нейния лидер Ивайло Симеонов, че ме поканиха да бъда част от тази партия, че застанаха плътно зад мен и кампанията ми, че ми помогнаха гласа ни да бъде чут. Благодарен съм им и за приятелството и за всичко, което правят за мен и за всички болни от вирусни хепатити. Ще продължим да работим с тях заедно, за нас не е важна властта, важно е да сме от полза на народа, това, което сме правили до сега. Няма по – хубаво нещо от това да видиш, че един човек се усмихва заради действията ти .“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com