Ирини Зикидис: Войната за умовете на хората продължава още по-яростно, на прицел са университетите

6849
Ирини Зикидис: Войната за умовете на хората продължава още по-яростно, на прицел са университетите
Снимка: Личен профил във Фейсбук

"Преди време ми казваха "Абе какво се занимаваш да коментираш западния троцкизъм, тая глупост няма как да дойде в България". Оказа се, че има. Всъщност, цялата троцкистка глупост на западния либерализъм се запъти към нас - и публичната екзекуция на свободата на словото, и политическата коректност, и диктата на малцинствата, и мултукултурализма, и нашествието на исляма, и третата вълна на феминизма. Като по учебник. Разбира се, не от самосебе си, а с щедри финансови стимули от либералните НПО-та, всичко се оказа възможно.

Чета отвореното писмо на Студентското общество за равенство при СУ, относно "тежките квалификации и реч на омразата на расова и етническа основа в лекциите на проф. Мирчев в неговия курс „Социална работа с ЕТНО групи“, пише Ирини Зикидис в социалната мрежа Фейсбук.

Ирини Зикидис: Либералната цивилизация създаде финансово паразитиращ интелектуален елит

"Аз харесвам статистиките. Те не хленчат и не пищят и не вият като заклещени кучета. Не гледат самодоволно и не са тъпи. Според статист...

Ето цялото писмо

"Оказва се, че членовете на това общество са едни треперливи мимози, които се засягат силно не от друго, а от фактите. Хайде да видим какво е наранило крехката либерална душа:

"Програмата на курса и досега проведените лекции са изпълнени с расистко, ксенофобско и антисемитско съдържание... От няколко дни проф. Мирчев публикува в своя youtube канал записи на лекциите си пред студенти от СУ, в които разгръща крайнодесни и фашистки теории, отдавна отхвърлени от научната общност.

Сред множеството расистки и обидни примери, които той предлага на своите студенти, се открояват квалификациите срещу роми, бежанци и мигранти, чернокожи хора, афганистанци, пакистанци, араби, турци, помаци, евреи и пр. Така например във втората си лекция професорът нарича пакистанците и афганистанците „примитивни културни норми още от седми век“ и възпроизвежда лъжовни расистки тропи, насочени срещу ромите. Той нарича чернокожите и арабски мигранти в Италия „агресивно и нежелаещо да се интегрира“ малцинство.

В третата си лекция казва за бежанците от Пакистан, Ирак, Сирия, Афганистан и Африка, че са „дълбоко необразовани хора“, „неспособни да учат, да имат ценност за учене“, „годни само за някакъв много примитивен ръчен труд“. Малко по-рано в същата лекция нарича ромите в България „доста агресивна общност с много агресивно поведение“. Прекарва дълго време да обяснява за раждаемостта на „циг@нките“, която „раздува общността им“...

Въпроси от Фейсбук: Доказани ли са научно твърденията в детска книжка, финансирана от БХК?

"Имам няколко въпроса към авторите на детската книжка "В като вагина", финансирана от Български хелзинкски комитет и Български фонд за ...

В конспекта от обявени следващи лекции се срещат заглавия като „Вълната от "БЕЖАНЦИ", които навлизат в България, устремени към Европа. Внасят ни ги от Азия и Труция. Колко от тях ще уседнат в България? Какъв е техният профил на социалната пирамида? Като на нашите циг@ни, или още по-злокачествен?“; „ОБЕКТ на социалната работа - концентриране на внимание, фондове, помощи към ЦИГ@НИТЕ. Те са привилегировано малцинство." Край на цитатите.

Какво предлага групичката доносниц... ъъъъ, будни студенти? Много ясно - "незабавно уволняване на професора и заменяне на курса му с учебна програма, която отчита достиженията на социалните науки и осигурява на студентите среда, свободна от предразсъдъци, расизъм и сексизъм".

Краят на писмото е епичен: "Няма да позволим на реакционерски и фашистки гласове да накърняват традициите на университета и достиженията на социалните науки!"

Пръц.

Кой знае защо - ни дума за ФАКТИТЕ - радикалния ислямски тероризъм, капсулованите малцинства, увеличаващите се паразитиращи общности, които отказват да изпълняват задълженията си, но пък преследват със зъби и нокти правата си. Все процеси, които прояждат плътта на демокрацията. Ни дума за трите кървави атаки само във Франция, само за месец. Ни дума за онези 61 осуетени атентата само там, които щяха да вземат още стотици жертви. Па две думи да бяхте казали за отрязаната глава на френския учител бе, палячовци. Все пак и него го уби един такъв като вас.

Михаил Мирчев: Европа на Ангела Меркел е на колене

„Споразумението с Турция ще е краят на Европейския съюз такъв, какъвто е в момента", каза Ангел Джамбазки в сутрешния блок на bTV...

Войната за умовете на хората продължава още по-яростно. На прицел са университетите - стартовата площадка на интелектуалните елити и ковачницата на идеи за функционирането на обществото. Последният рубеж. "Според Financial Times Сорос е инвестирал през последните години 32 милиарда долара в опити за разпространение на либерални идеали чрез университети по целия свят. Синът на Сорос Александър, цитиран от вестника, каза: „Баща ми разбра, че образованието е най-добрият начин да гарантира, че ценностите, в които вярва, ще бъдат подновени във всяко поколение.“

Виждам, че голяма част от хората се забавляват и подиграват с тая чутовна тъпотия. На мен не ми е смешно. Защото фашизмът вече е тук. Защото фашистите вече се опитват да запушват устите на инакомислещите. Защото сега само уволняват за инакомислие. Защото сега налагат социална, а след време - защо не и физическа смърт на опонентите си. И ще режат глави. По стар навик", завършва тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Георги Папакочев: Включен е целият арсенал на руската пропаганда (ВИДЕО)

В грижата за децата: Държавата отлепи от “среден 3“

Времето утре - 25 април 2024 г.

От Сливенската епархия искат църковен съд за двама свещеници

Здравното министерство не знае колко хора в България са си сменили пола

Жилищата в България: Актуални данни за цените по градове

Срещу тримесечната забрана за улов на бяла мида: Рибари на протест (СНИМКИ)

Онлайн система с информация за сигнали ще помага на МВР за изборите

Над 340 кандидати за българско гражданство от Русия са подали фалшиви документи

Без конкуренция: Само “Сиела Норма“ иска да осигурява машинния вот

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com