Иван и Андрей готвят изгодно с качествените продукти на Kaufland

1965
Иван и Андрей готвят изгодно с качествените продукти на Kaufland
Снимка: Kaufland

Един от най-разпознаваемите тандеми у нас – шоумените Иван и Андрей, приеха предизвикателството на Kaufland България и се включиха в кулинарната поредица „Любими рецепти за вкусни вечери“. Макар да признават, че откакто са семейни рядко им се случва да готвят, в две отделни видеа, разпространени в социалните медии, те с готовност разкриха кулинарните си тайни.

Първи своята рецепта представи Андрей, който заложи на здравословна „Италианска мъжка салата с морски дарове”. За да подсигурят необходимите съставки, Иван и Андрей  разгледаха онлайн брошурата с изгодни седмични предложения, набелязаха свежи продукти и се отправиха към най-близкия Kaufland.

„Ще си призная, че откакто живея със съпругата ми, не съм изпържил и две яйца. Днес ще си направя салата само за 10 минути, от която хем да се заситя бързо, хем да не напълнея. Освен, че е здравословна, тя се приготвя изключително бързо, което я прави перфектният избор за вечеря. Това беше моята традиционен избор в продължение на много години.“ - сподели в Instagram Андрей. Той добави, че разчита на Kaufland, винаги когато става въпрос за качествените, свежи и изгодни продукти с проверено качество.

За своята „мъжка“ салата той закупи готов за консумация бейби спанак „Брей!“, към който добави кисели краставички, сладка царевица, червен боб и малко нарязан артишок. За допълнителен аромат и сладост добави няколко сушени домата, а за да си набави полезните омега 3 мастни киселини завърши с пушена сьомга и микс с морски дарове. Салатата беше завършена с вдъхновен от италианската кухня дресинг с дижонска горчица, песто, зехтин и балсамико.

Оригиналната салата на Андрей, както и предстоящата рецепта на Иван са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com