X
 
 

Какво време ни очаква през юли?

4387 3
Какво време ни очаква през юли?
Снимка: iStock/Guliver
Мълниите са често явление за територията на България през месеците май и юни. Това заяви климатологът Георги Рачев. Той допълни, че градската среда е добре защитена.

„Това са стотици хиляди волтове, това е енергия, съсредоточена на малко пространство и отговаря на атомна електроцентрала. Няма драма, юни е най-валежният месец – това са често срещани картини”, каза климатологът.

На Балканите температурите ще бъдат нормални за периода. Рачев коментира и времето в Европа – там през следващите дни температурите ще надхвърлят 35 градуса, а във Франкфурт се очакват 38 градуса.

Той допълни за bTV, че горещата вълна ще закачи съвсем леко страната ни и у нас температурите ще останат приятни за сезона.

Климатологът обърна внимание, че температурата на морската вода е рекордно висока – над 24 градуса. До края на следващата седмица се очаква хубаво време по Черноморието.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Та...какво време ни очаква през Юли не разбрах??? Страхотно заглавие със страхотна статия..
 • Морския 1.1 Морския преди 5 месеца Профил на трол?
  Чакай да ти обясня. Едни пишат стстии. Други трябва да те накарат да ги причеташ. Ама като е много елементарна статията как да стане?
  : 0 !
 • Морския 1.2 Морския преди 5 месеца Профил на трол?
  Перват едно заглавие да дърпа. Дали има връзка няма значение😁😁
  : 0 !
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...