Kaufland България с тематична инсталация в подкрепа на градската култура

2072
Kaufland България с тематична инсталация в подкрепа на градската култура
Снимка: Kaufland България

За втора поредна година Kaufland Bulgaria е партньор на фестивала Реките на София, който се организира тази събота и неделя от Колективът. Събитието превръща коритото на Владайска река край Лъвов мост за два дни в място за музика, танци, изложби, представления, детски и спортни занимания. Подкрепата на фестивала е част от действията, които лидерът в ритейла у нас предприема за подпомагане на модерната градска среда и облагородяване на пустеещи градски пространства.

Гостите на събитието ще могат да се потопят в нестандартна инсталация от меки черви кресла, разпръстнати на различни места из зоната на фестивала, подготвена от екипа на Kaufland България. Чрез нея компанията иска да напомни, че действията носят промяната и от всеки един от нас зависи да направим средата около градските реки по-уютна и гостоприемна – по примера на редица световни градове.

В рамките на фестивала посетителите ще могат да се насладят на изключително богата програма, която обживява концепцията за максималното оползотворяване на столичните реки и трансформацията на коритата им в активно използващи се линейни паркове. Всички активности на събитието са с безплатен достъп за жителите и гостите на столицата.

Цялата програма на фестивала можете да видите тук: Реките на София 2022 | Facebook

Kaufland дарява пейки с кауза на Русе

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България дарява на жителите и гостите на град Русе 10 пейки с образователни факти за река ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com