Kaufland организира „Базар на вкусове и занаяти за Цветница и Великден“ в подкрепа на българските производители

2602
Kaufland организира „Базар на вкусове и занаяти за Цветница и Великден“ в подкрепа на българските производители
Снимка: Кауфланд

Kaufland България организира „Базар на вкусове и занаяти за Цветница и Великден“. Той ще се проведе на 16, 17 и 18 април от 11:00 до 19:00 ч. на паркинга на хипермаркет Kaufland в гр. София, кв. Крива река (бул. „ген. Тотлебен“ 36). По време на пролетния базар, посветен на вкусовете и занаятите, ще бъдат представени над 30 изложители – български производители и творци. Те ще предложат на посетителите разнообразие от ръчно изработени бижута и аксесоари, домашно вино и богат избор от деликатеси.  

„Базар на вкусове и занаяти за Цветница и Великден“ е поредно събитие от серия базари, които Kaufland стартира през 2020 година. Чрез тази мащабна инициатива търговската верига за пореден път демонстрира силната си подкрепа към родното производство и малкия и среден бизнес в страната, като същевременно предоставя на клиентите възможност да закупят и да се насладят на разнообразие от подбрани български храни и занаятчийски изделия. Търговската верига планира провеждането на още 4 базара до края на 2021 година.  

Вече 15 години Kaufland България работи като партньор и в подкрепа на българските производители и малкия и средния бизнес в страната. Компанията инвестира устойчиво чрез редица свои бизнес практики в развитието на отношенията с родните производители и доставчици. 86% от оборота на Kaufland се формира от български доставчици, а над 60% от производителите, с които Kaufland работи, са български. В хипермаркетите се предлагат над 4300 български продукта в постоянния асортимент, а в по-големите хипермаркети са над 5000.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com