Корнелия пак хапе: Борисов също пуши, и той е простак

11049
Корнелия пак хапе: Борисов също пуши, и той е простак

Бойко Борисов за пореден път бе захапан от традиционното оръжие на БСП срещу премиера - Корнелия Нинова.

Депутатката от левицата цитира Борисов за думите му, че "всеки, който пуши е простак" и обясни, че всъщност министър-председателят се е самооценил.

Бойко направи министрите специални

Искам специално да поздравя още веднъж всички вас, тъй като в доклада на „Мудис“ за годината са отчетени всички наши прио...

"Той също пуши, значи е простак. Един път да си даде правилна самооценка", констатира Нинова.

По думите й, тоталната забрана за тютюнопушене на закрити места няма да доведе до решение на проблема.

"Смятам, че рано или късно това ще бъде разбрано. Може би след няколко месеца ще се види, че законът не работи в този му вид. Очаквам да бъдат внесени промени отново в парламента", допълни Нинова.

Според нея, трябва да има места само за пушачи и само за непушачи, както, по думите й, вече било направено на много  места в Европа.

"И аз съм пушач и разбирам, че това е лош навик. Самата аз си нося електронната цигара за стаята на ПГ, а иначе излизам навън, за да пуша истинската", обясни депутатът.

По рано днес из кулоарите на НС се разнесе слухът, че се създава "парламентарна група на пушачите", обявена от депутата от "Атака" Венцислав Лаков.

Тя ще заседава, където и когато трябва - трябва да се помисли за тента, защото като завали дъжд навън, законът трябва да се спазва, въпреки, че е лош, каза той. Парламентарната ни група е отворена за всички, които искат да се присъединят - в момента сме 5 - 6 души, продължи в типичния си стил Лаков. Той се надява групата да изработи своя програма, която да доведе до законодателна промяна. Лаков напомни, че от забраната страда туризмът и ресторантьорството.

Депутат - цигара, депутат - цигара

Депутат - цигара, депутат - цигара... Така се бяха подредили народните избраници пред парламента след фалстарта на днешния работен ден...

"Съпредседателите на ПГ ще са на ротационен принцип, ще има различни фракции на пурети, пури, леки и тежки цигари. Имаме пълно единомислие за създаването на групата", обясни той. Заместник-председателят на НС Анастас Анастасов, депутат от ГЕРБ, също има мнение по въпроса: Бил съм на места, където и през февруари можеш да пушиш – малко по-бързо, като в казармата. Депутатът е наясно с рисковете и последиците от този навик и заяви, че се опитва да откаже цигарите. Засега разговорите за местата за тютюнопушене изместват всички други теми в кулоарите на НС.

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество