Козунак с белгийски шоколад в Пекарната на Kaufland България за Великден

4048
Козунак с белгийски шоколад в Пекарната на Kaufland България за Великден
Снимка: Kaufland

Kaufland България ще предложи на своите клиенти за Великден козунак с белгийски шоколад. Той ще може да бъде закупен от Пекарната на компанията и е един от новите вкусове в асортимента на веригата още тази седмица.

За един от най-големите празници Kaufland България и тази година ще заложи на  родния вкус и качество. Компанията ще предложи богато разнообразие от над 20 вида български козунак. Те са произведени от 5 утвърдени производители и семейни фирми с наложени традиции в хлебарството, с които Kaufland си партнира. В отговор на различните клиентски предпочитания освен традиционните и добре познати вкусове, се предлагат и нови такива. Могат да бъдат открити както пакетирани, така и прясно изпечени и ръчно плетени, замесени с изцяло български брашна. Широката гама козунаци на компанията включва класически предложения без добавки, разнообразие от пълнежи като локум и стафиди или панетоне със стафиди и портокалови корички.

Kaufland България получи награда за социална инвестиция

Kaufland България получи специалната награда за „Социална инвестиция“ на церемонията по награждаване на победителите в конк...

Пекарната на Kaufland отново ще предложи богат великденски асортимент от ръчно приготвените продукти и прясно изпечени на място козунаци, които са предпочитани от потребителите. Освен неустоимия козунак с белгийски шоколад, компанията добавя в асортимента си и козунак с нежен орехов пълнеж. Чрез включването на новите предложения Kaufland България за пореден път доказва стремежа си към това да предлага нови и разнообразни възможности за пазаруване на своите клиенти. Обогатяването на асортимента е и поредна стъпка от последователните усилия на компанията да удовлетворява изискванията и нуждите на потребителите.  

За любителите на домашно приготвения козунак Kaufland България предлага разнообразие от рецепти. На специална страница на сайта на компанията, посветена на Великден, могат да бъдат намерени 10 изкушаващи рецепти. От традиционни, през интересни прочити като шоколадов козунак и козуначен венец, до предложения за унгарски и хърватски козунак.  

Като верен партньор на всяко семейство, този Великден Kaufland България отново ще предложи на своите клиенти богат избор от празнични предложения. Търговската верига обогатява стандартния си асортимент от над 20 000 артикула, средно за страната, с голямо разнообразие от хранителни и нехранителни продукти. Сред атрактивните предложения са както традиционни продукти, така и иновативни предложения и нови и екзотични вкусове. Клиентите могат да разчитат на висококачествено агнешко месо, зелена салата с български произход от производители, с които Kaufland има изградени дългогодишни партньорства. Категорията плодове и зеленчуци ще бъде обогатена с още над 210 артикула.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com