Къде няма да има вода днес в София

10128
Къде няма да има вода днес в София
Снимка: thinkstockphotos

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Цар Борис III” в жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

ул. „Юнашка песен” от ул. „Вихрен” до ул. „Казбек“,
ул. „Пирин“ от ул. „Юнашка песен“ до ул. „Симеон Радев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред 37 ОДЗ.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Част от западните квартали в София остават без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от западните квартали на София, съобщиха от пресцентъра на к...

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Живата вода” в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сговорна дружина“, ул. „Боянско езеро“, ул. „Живата вода“, ул. Младост“, ул. „788“, ул. „Брезовица“ между ул. „Боянско езеро“ и пл. „Сборище“, ул. „Поп Евстати Витошки“ между ул. „Сговорна дружина“ и ул. „Младост“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на пл. „Сборище“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Георги Сава Раковски“ и ул. “Любен Каравелов“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“ от ул. „Георги Раковски“ до ул. „Хан Крум“, ул. „6-ти септември“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Любен Каравелов“, ул. „Любен Каравелов“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Георги Раковски“, ул. „Георги Раковски“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Любен Каравелов“ и ул. 6-ти септември“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изкопни работи по бул. „Доктор Петър Дертлиев“, жк „Люлин“ 10, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Доктор Петър Дертлиев“ от бул. „Царица Йоана“ до ул. „Генерал Владимир Динчев“, ул. „Гоце Делчев“ от ул. „Орион“ до бул. „Доктор Петър Дертлиев“, ул. 3003, бл. 146.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред бл. 146, жк „Люлин“ 10.

Във връзка с провеждане на тест за нулево налягане в жк „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 03:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Без вода в Младост ІV

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията. Във връзка с по...

бул. „България“, бул. „Петко Ю. Тодоров“ и ул. „Нишава“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Траянова врата“ и ул. „Тулча“.

Във връзка с ремонтни работи по ул. „Тодор Влайков” в жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

ул. „Крим”, ул. „Годеч”, бул. „Сливница“, ул. „Беравица“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Тодор Влайков“, ъгъла с ул. „Ген. Асен Николов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Без вода в част от Банкя днес

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от град Банкя, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com