Любовта е ключът

4606
Любовта е ключът
Снимка: eMaG

Има места, които са толкова пълни с любов, че дават криле и на най-смелите мечти. Места на споделените романтични моменти, истински олтари на съкровените чувства, засвидетелстващи, че ако имаме куража да й се доверим, любовта е ключът към щастието. В месеца на Свети Валентин, ето кои са най-интересните места, където можете да оставите своите послания за любов:

Балконът на Жулиета, Верона, Италия

Щастливо влюбени или търсещи своята половинка, магията на Шекспировите Ромео и Жулиета няма как да не ви докосне под най-известния балкон на света. Посланието за любов на двамата млади отеква през вековете и ни кара да говорим в рими, да мечтаем и да се вълнуваме. „Защото щедростта ми е без бряг като морето, но и любовта ми е също тъй без дъно като него и колкото по-щедро те дарявам, със толкоз повече любов оставам!…“

Емпайър Стейт Билдинг, Ню Йорк, САЩ

Клишетата са станали такива, защото са верни. Точно затова и 86-тият етаж на Емпайър Стейт Билдинг задължително се нарежда сред най-свързваните с любовта места на света. Идеалният момент да усетите неповторимата атмосфера е да отидете около полунощ (последният асансьор е в 1:15 ч.). Така сами ще се уверите, че на върха на града, който никога не спи, всичко изглежда възможно.

„Rick’s Café“, Казабланка, Мароко

Как да познаете истинските чаршафи от египетски памук

Френско вино, швейцарски шоколад, италианска мода, английска лимузина – някъде в този ред на луксозно мислене ще се появи и спалн...

Разположено е в елегантна сграда на крайбрежната улица, заведението е изградено, следвайки точно първообраза от култовия филм „Казабланка“ с Хъмфри Богард и Ингрид Бергман. „От всички барове на света тя избра да влезе точно в този“ – така започва една от най-разтърсващите любовни истории в киното, а днес и ние можем да започнем своята там.

Сърцето на eMAG в Paradise Center

До 20 февруари и у нас има едно специално място, където да споделим любовта си, да засвидетелстваме чувствата си и да се потопим в духа на празника. В столичния Paradise Center, ниво 0, централен атриум, ни очаква сърцето на eMAG, на което да сложим катинарче с нашите инициали и тези на хората, които изпълват душите ни с обич – приятелите, които са винаги до нас, децата, които осмислят дните ни или онзи специален човек, който ни кара да сияем.

Празникът няма нужда да свършва на 14 февруари – катинарчетата са обещание и символ на надеждата. А за да е всичко още по-специално, можем да участваме и в томбола с награди от eMAG.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com