Марешки: Идеята на политиците е да ни покажат, че няма значение кой е президент

1156
Марешки: Идеята на политиците е да ни покажат, че няма значение кой е президент

"Казват, че юни ще обявяват кандидатурите за президент, а после казват септември. Може да се окаже, че ще ги обявят ноември, когато изборите свършат. Тук идеята на политиците е да ни покажат, че няма значение кой е президент, че някой може да си назначи послушно кученце за президент". Това каза за  "Хоризонт" бизнесменът Веселин Марешки, който се оттегли от президентската надпревара.

"Аз от март месец обявих и си поех риска. Ако другите кандидати са толкова добри и толкова чисти, също можеха да обявят март месец и нямаше да има какво да изкарат", допълни още той.

Марешки няма да се състезава да става президент, ще прави партия

Бизнесменът Веселин Марешки реши да не се опитва да става президент. Вместо това аптекарският бос, който напоследък стана по-популярен ...

Според него участието в президентските избори е много по-лесно и неопасно, отколкото разбиването картела на горивата. "Всъщност първата ни точка от това, което сме написали, е, че ще се концентрираме върху разбиване на картела на горивата, да покажем на българския народ, че обединени може да се преборим".

"По този начин опровергавам всички тези, които казаха, че си правя бензиностанции, за да си правя евтин PR. Ето, вече не си правя PR, обаче продължавам да правя бензиностанции, което е опасното дело и което е родолюбивото и патриотичното дело. Всъщност се концентрираме върху правенето на комитетите на национално освободително движение", продължи Марешки. 

"Ще се готвим за 2018 г., за да вземем властта и да освободим България от всички тези, които са се гаврили с интересите на българския народ и на българската държава". 

Марешки потвърди, че бензиностанциите му купуват дизела на 1,69 лева и го продават с 2 стотинки по-скъпо – 1,71 лв

Марешки пусна метан на половин цена в отговор на отхвърлянето на референдума му

Бизнесменът Веселин Марешки пусна метана на 79 стотинки. От пресекипа му разпространиха следното съобщение: "Анонимни депутати взривих...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com