МЕТРО разказва историите на смели предприемачи от цяла България

1144
МЕТРО разказва историите на смели предприемачи от цяла България
Снимка: МЕТРО

София, 21 септември 2022 г. – Като част от инициативата „Цени на ниво“, МЕТРО България започва нова видеопоредица, посветена на професионалните клиенти на компанията. В рамките на 5 епизода веригата ще ни срещне с реални търговци от различни региони на страната, които разказват историята на своя малък и среден бизнес.

Сред тях са хора с най-различни професии - музикант, педагог, военен и др., които споделят как са се насочили към търговията, как развиват семейния бизнес, както и с какви трудности и лишения са се сблъскали през годините. Ще разберем за значението на малкия бизнес за развитието на местните общности и как те допринасят за един по-приятен и спокоен живот. Ценна е и информацията, която предоставят от първо лице, относно потребителските навици и промените им през годините, качествата, които трябва да притежава един търговец, за да оцелее в турбулентна икономическа среда, както и за ритъма им на живот, за търпението и всеотдайността, необходими, за да управляваш магазин.

Поредицата може да се следи в каналите на МЕТРО в YouTube, Facebook и Instagram. За да я представи официално, веригата разработи и специален рекламен клип, с участието на всички търговци. Първото видео от серията разказва историята на Гита и Драго Драголови, собственици на магазин за хранителни стоки „Детелина“, намиращ се в гр. Стара Загора. Предприемачите с над 20 години опит в търговията - бивши учителка и военен, разказват как са изградили си семейния си бизнес на база на три принципа – самодисциплина, търпение и постоянство.

Стратегическата инициатива „Цени на ниво“ бе продиктувана от условията на инфлация и енергийна несигурност в страната и Европа, и цели подкрепа на малкия и среден бизнес в нестабилната икономическа ситуация. Всеки от петимата търговци – от Берковица, Стара Загора, Стамболийски, Перник и русенско, се възползва от нея, за да зарежда максимално изгодно магазините си. Тя е продължение на програмата „Вземи Повече, Спести Повече“, която води началото си от 2017 г. и предоставя отстъпки за количество за някои от най-разпознаваемите продукти на българския пазар. Те се предлагат на три ценови нива в зависимост от избраното количество – колкото по-голямо е, толкова по-изгодна е цената за брой. Продуктите в „Цени на ниво“ вече наброяват над 4000 и са обозначени на рафта със зелени етикети, които предоставят детайлна информация как се променя цената според количеството. Те са на разположение както на предприемачите, зареждащи в МЕТРО, така и на всички останали клиенти.

МЕТРО България е най-големият търговец на едро в България за последните 23 години. Като делови партньор на десетки хиляди предприемачи, компанията се стреми да предлага гъвкави начини за пазаруване, насочени към максимална ценова атрактивност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com