Мими Иванова в подкрепа на кампанията "Хепатитът до мен"

19179
Снимки:

Мими Иванова и фолк певицата Джоанна се изследваха вчера за хепатит Б и Ц в подкрепа на Национална информационна кампания "Хепатитът до мен" организирана от Христо Гешов.

И двете дами се запознаха обстойно с видовете хепатит, с последствията от него както и имаха възможността да се изследват за вируса благодарение на Национално сдружение "Хепасист".

Инициативата "Дари надежда, спаси живот" приканва хора да даряват кръв

Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита - Христо Гешов, стартира нова инициатива, която приканва населението да дарява кръ...

"Мими Иванова и Джоанна са две прекрасни дами, които подкрепиха изцяло и мен, и болните от хепатит, както и самата кампания. Те се изследваха за вируса, като с това искаха да приканят всички техни почитатели и българи да последват примера им, да се запознаят с риска от хепатит и да се изследват поне веднъж в годината." - каза Христо Гешов.

Мими Иванова е част от Национална информационна кампания "Хепатитът до мен" . Тя е една от големите родни звезди, които са подкрепи кампанията на Христо Гешов .

"Мими изяви огромното си желание да се включва и за напред в бъдещи инициативи на кампанията, да приканва всичките си почитатели, приятели и близки да се включат и те, а за нас от екипа това е голямо удоволствие."

Много родни звезди подкрепиха кампанията на Христо. Сред тях са : Йорданка Христова, Развигор Попов, Орлин Горанов, Мариана Попова, Теди Кацарова, Искрен Пецов и много други.

Лицето на кампанията срещу хепатита отказва да се лекува в знак на протест

Лицето на кампанията за лечение на хепатит в България Христо Гешов, който е болен от хепатит B, отказва да се лекува в знак на протест ...

"Кампанията бързо добива популярност сред обществото и хората започват да се замислят и да се интересуват сами. Стават предпазливи, хваща ги страх когато разберат, че риска е на всякъде около тях."

Кампанията стартира на 1.12. 2013 година, а вече е подкрепена от десетки организации, лекари, певци, актьори и журналисти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com