Новините: Най-важното за деня, 13 октомври

6641
Новините: Най-важното за деня, 13 октомври

ЧСИ продава къщата на Пейо Яворов в София, бившият съпруг на Виктория Маринова призова да не се търси мъст, Facebook разкри подробности за хакерската атака, кои са опасните места в Добрич и Враца? Тези и други акценти събра редакторския екип на Actualno.com в бюлетина за 13 октомври, събота. 

ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ПРОДАВА КЪЩАТА-МУЗЕЙ НА ПЕЙО ЯВОРОВ В СОФИЯ

Имотът, намиращ се на бул. „Раковски" № 136, е оценен на 1 628 758 лева. Обявата за търга е публикувана на 11 октомври 2018 г. Търгът трябва да приключи на 16 ноември 2018 г.

СПЕШНО ПОРЪЧВАТ 120 ТБ ПАМЕТ ЗА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР

Бъдещият договор ще е с пределна стойност 190 000 лв. без ДДС, а поръчката е за еднократно изпълнение в срок до 30 дни от неговото подписване. Критерият за възлагане е най-ниската цена.

"БИВОЛЪ": МЕСЕЦ ПО-КЪСНО НАМЕРИХМЕ ОБГОРЯЛ ДОКУМЕНТ, СВЪРЗАН С "ДЖИ ПИ ГЕЙТ" - НА СЪЩОТО МЯСТО, КЪДЕТО ГОРЯХА МНОГО ДРУГИ ДОКУМЕНТИ

Сайтът за разследваща журналистика "Биволъ", който преди точно месец отново нашумя заради аферата "Джи Пи Гейт", публикува днес (13 октомври) един от горелите край Радомир документи.

ПОЛИЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ ПО ВСИЧКИ ВЕРСИИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

В ромските квартали на дунавския град имаше напрежение, след като мотористи демонстративно минаха през тях и местните се въоръжиха в очакване на нападения с цел отмъщение.

БИВШИЯТ СЪПРУГ НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА ПРИЗОВА ДА НЕ СЕ ТЪРСИ МЪСТ

"Това е несправедливост, която няма как да бъде поправена, ако всички хора не научат това нещо – и не само да стоят пред телевизора и да гледат, но и да направят нещо по въпроса", подчерта Свилен Максимов.

ЦВЕТАНОВ ВИДЯ ХИБРИДНА ВОЙНА В РЕАКЦИИТЕ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

По думите му хибридната атака е било подкрепена и от "немалко хора, които смятат, че биха могли да извлекат политически дивидент или създаването на хаос да им гарантира някакъв политически път".

РЕСТОРАНТ ЩЕ ПРЕДЛАГА ХРАНА НА БЕЗДОМНИТЕ ХОРА

Благотворителната инициатива "Подай ръка" започва на 1 ноември до 31 март. Хората ще могат да посещават мястото на адрес ул. "Владайска" 29 всеки делничен ден между 17:00 и 18:00 часа през зимните месеци.

ЗА ОПАСНИТЕ МЕСТА ВЪВ ВРАЦА И ЧЕРНАТА ХРОНИКА В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ

Врачани разполагат с най-модерната система за видонаблюдение в България, която заработи през септември 2017 г. Софтуерната програма има същите възможности, с каквито разполагат системите в Брюксел, Барселона и Лондон.

ЗАБРАВЕН ЛИ Е ВЕЧЕ "ПРЕСТЪПНИЯТ ПРЯКОР" НА ДОБРИЧ - БЕРМУДСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК?

Хората в Добрич сякаш вече забравиха страшното прозвище на града от 1998 година – Бермудския триъгълник, дадено заради безследно изчезнали млади добруджанци.

FACEBOOK РАЗКРИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ХАКЕРСКАТА АТАКА

До няколко дни от „Facebook” ще изпратят съобщения до засегнатите потребители как да предпазят профилите си.

СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЗА 15-21 ОКТОМВРИ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com