X
 
 

Ресторант ще предлага храна на бездомните хора

5438 3
photo of Ресторант ще предлага храна на бездомните хора
Снимка: iStock/Guliver
Столичен ресторант предлага храна на хора, които нямат дом. Благотворителната инициатива "Подай ръка" започва на 1 ноември до 31 март. Хората ще могат да посещават мястото на адрес ул. "Владайска" 29 всеки делничен ден между 17:00 и 18:00 часа през зимните месеци. Идеята е на собственика на ресторанта Мартин Мартинов, предаде Нова телевизия.

"Идеята дойде от сърцето и душата. Винаги съм се чудел как тези хора оцеляват през зимния период. Не се приемат парични средства. Който иска да помогне, може да го направи с доброволен труд или с дарение на продукти“, каза Мартин Мартинов.

Той допълни, че на Бъдни вечер от 18:00 ч. до 21:00 ч. ще има и специална вечеря за бездомните.

"Всеки трябва да бъде отговорен в този живот. Нека поемем отговорност за тези хора, които са в затруднени. Никой не знае дали няма да е на тяхното място утре“, коментира доброволката Ника.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Добре, но още по-добре е определени ресторанти да бъдат ол инклузив са всички българи. Социалната с-ма трябва да бъде преформатирана на по-високо ниво. Всеки поединично да готви в къщи е голям преразход на енергия и суровини и в крайна сметка имаш скъп продукт от ниско качество дължащо се на непрофесинална техника и некадърно готвене.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Абе муйо, човека е решил да направи нещо добро, а ти се подиграваш! Дано не ти се налага да стигнеш дотам да разчиташ на благотворителност!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Браво на човека
Последно в Актуално