Общинският съвет в Ловеч отхвърли продажбата на Стоматологията

15862
Общинският съвет в Ловеч отхвърли продажбата на Стоматологията

Здравната комисия към Общинския съвет в Ловеч отхвърли предложението за продажба на Стоматологията в града. На заседанието не присъства кмета Минчо Казанджиев, който подкрепя продажбата, съобщи сайтът lovechtoday.

Гласовете, които бяха "за" сделката, бяха точно нула. На гласуването присъстваха и стоматолози, лаборанти и зъботехници.

Ловешко село става домакин на фестивал на баклавите в събота

Десетки видове домашно приготвени баклави ще се състезават на традиционния празник на баклавата в ловешкото село Малиново. Той ще се пр...

За първи път толкова категорично съветници от различни партии застават зад интересите на гражданите и на практика са на път да спрат продажбата на изключително атрактивния имот в центъра на Ловеч за жълти стотинки.

Утре предложението на Казанджиев ще се гледа в още три от постоянните комисии. Ако продажбата не получи положително становище от нито една комисия, предложението няма да влезе за разглеждане в Общински съвет.

Инвестиционното намерение за сключване на сделка от страна на "Кардиолайф" и подкрепено категорично от Минчо Казанджиев предизвика протеста на стоматолози, зъботехници и лаборанти.

 

Стани актуалните очи и уши на Ловеч

Станете част от нашия екип и покажете своя поглед към любимия Ловеч. Ако обичате да снимате, пишете новини или имате интересна история...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com