X
 
 

Общинският съвет в Перник обсъжда варианта „Мало Бучино“

963 1
Общинският съвет в Перник обсъжда варианта „Мало Бучино“
Снимка: БГНЕС
Спасителният план за Перник събира на извънредно заседание местния Общински съвет, предаде БНР. Сесията ще започне в 17 часа. Тя беше насрочена веднага след приключването на вчерашното заседание на комисията по инженерна инфраструктура и енергийно планиране към Столичния общински съвет, който трябва да одобри доклада за водата на Перник още в четвъртък (23 януари), по очакване на правителството.

Съветниците в Перник ще разгледат докладни на кмета Станислав Владимиров, с които се иска съгласие за свързването на водопроводната система на града с тази на София чрез изграждането на довеждащ водопровод от Мало Бучино до Перник и за реализацията на обекти от първостепенно значение за преодоляване на безводието, които ще доведат до намаляване на загубите на вода по мрежата и подобряване на водоснабдяването. 

"Софийска вода": Не очакваме да има какъвто и да е режим на водата в столицата

Няма риск от нарушаване на водоснабдяването в София, ако вода се пренасочва от язовир "Бели Искър" към Перник, заяви в интервю за bTV В...

Обектите, работата по които трябва да започне буквално до дни, са реконструкция на Главен клон 2 от водоснабдителната система на Перник, ремонт на пречиствателните станции за питейна вода и реконструкция на водопроводната мрежа на територията на община Перник. Средствата за изграждането им са отпуснати от държавата.

Actualno.com

Етикети:

  • Курнелия Петрова 1 Курнелия Петрова преди 1 месец Профил на трол?
    Нинова е със селски манталитет- противно напориста, лъже под път и над път, крала от импексите че чак се задавила, изпратила синчето си в лошата Америка богаташ да става, а тя тук комунизъм и социализъм проповядва. Тия номера ги търпяхме цели 45 години. Престъпната партия БСП, БКП и прочие мимикрии да върви на майната си. Никога повече комунизъм, Ленин и Сталин- апотеоз на насилието и човекомрази виж още ›› ето!!!
Китаец с британски паспорт почина в Банско
Китаец с британски паспорт почина в Банско

Чуждестранен гражданин се е почувствал зле и е починал в хотел в курорта Банско, съобщиха за БГНЕС медицинските власти. Става дума за 55-годишен...