Откриха обновената поща в Шумен

14663
Откриха обновената поща в Шумен
Снимка: БГНЕС

Днес беше открита реконструирана пощенска станция в Шумен. Обновеният офис на „Български пощи“ е най-големият в областта. Това обясни по време на церемонията министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Даниел Папазов. Той добави, че пощата обслужва 11 000 домакинства и над 100 фирми.

Месечно в реновираната станция в Шумен се обработват около 5000 броя писма и 2000 броя препоръчани пратки. Освен класическите пощенски услуги, клиентите могат да получават и изпращат експресни парични преводи, да плащат сметки за телефон, ток и интернет, да получават кредити, обезщетения за безработни и да опитат късмета си с лотарийни билети, обяснява от МТИТС.

Европейска нощ на музеите в Шумен

На 17 май 2014 всички шуменци ще имат възможността да посетят музеите в града напълно безплатно. Ето и програмата за всички, които ще с...

Ремонтът е бил планиран още през 2005г., но по различни причини успява да се осъществи чак сега. Това обясни за агенция „Фокус” Анатоли Стоянов, ръководител на Областната пощенска станция. По думите му предстои откриването и на други обновени пощенски офиси в областта, които да станат по приятни за работещите и за клиентите.

Реновираното помещение на първи клон е било поща преди 1989г., но по-късно е даден приоритет на БТК. През 2001г. салонът става неизползваем и от тогава се планира пощенските услуги отново да се предоставят именно там заради по-удобния подход и просторност на помещението.

 

 

Закриват училище в Шуменско

Училището в шуменското село Листец ще бъде закрито за учебната 2014/105 година, съобщи кметът на селото Хюсеин Хамди. Решението е било ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com