Обновените гаранции на гумите Nokian Tyres издигат потребителското преживяване на ново ниво

1442
Обновените гаранции на гумите Nokian Tyres издигат потребителското преживяване на ново ниво
Снимка: Nokian Tyres

Качеството означава не само функционалност, но и издръжливост, особено за първокласните продукти. Потребителите очакват добавена стойност от премиум сегмента – услуга, която надгражда стандартната. Тази логика вдъхновява Nokian Tyres да започне да предлага специални гаранции за пазарите в Централна и Източна Европа за избрани серии на своите първокласни гуми. Обещанието за удовлетвореност от Nokian Tyres, гаранцията на арамида, а от скоро и гаранцията на гумите на Nokian Tyres се притичат на помощ за по-лесно разрешаване на произшествия от различен вид, и за пълна удовлетвореност на клиента.

Гаранция на гумите

Най-новото попълнение към селекцията от гаранции на Nokian Tyres е валидно до 24 месеца след покупка на нов комплект гуми и носи множество предимства за клиента.

 „Като признат международен лидер в сегмента на премиум гумите, марката Nokian Tyres е доказана гаранция за качество сама по себе си. Всяка една от гумите ни е с първокласно качество, но непредвидени събития се случват в живота. Затова когато нещо подобно се случи, бързото и ефективно решение винаги е полезно.“, казва Мартин Дражик, продуктов мениджър за Европа в Nokian Tyres.

Nokian Powerproof и Nokian Wetproof: Надеждно представяне и спокойствие през лятото

Производителят на първокласни гуми Nokian Tyres получи международно признание за висококачествените си гуми и първокласната безопасност...

Всички, което е нужно да направи клиента е да регистрира гаранцията на интернет страницата на Nokian Tyres или да поиска от търговеца да направи това за вместо него. Ако гумата се повреди случайно Nokian Tyres ще я замени безплатно.

Гаранцията на гумите е достъпна за всеки клиент, който закупи пълен комплект, или поне две гуми от един от определените модели. Всяка повредена гума може да бъде заменена само веднъж съгласно гаранцията и подмяната ще бъде извършена с точно същия размер като първоначалната гума. Гаранцията не важи за подменените гуми и не покрива инциденти причинени умишлено, от неправомерна употреба или по време на използване за моторни спортове, както и гуми използвани за аварийно-спасителни превозни средства. Не всички дилъри разполагат с тази гаранция, затова клиентите е нужно да проверят наличността ѝ с търговеца предварително.

За списъка с моделите на Nokian Tyres, отговарящи на условията за гаранция на гумите, вижте тук.

Обещание за удовлетвореност от Nokian Tyres

Някои клиенти избират новите си гуми въз основа на препоръките на опитните търговци. Други купуват онлайн или разчитат на интуицията си, така че понякога новите им гуми не отговарят изцяло на очакванията им.

Новата Nokian Seasonproof C предлага първокласна безопасност през цялата година

Скандинавският производител на първокласни гуми Nokian Tyres представя нова всесезонна гума за професионална употреба. Новата Nokian Se...

 

 „Това е причината да предлагаме двуседмично Обещание за удовлетвореност от Nokian Tyres, благодарение на което клиентите ни могат лесно да променят решението си в рамките на две седмици и безплатно да заменят гумите си с друг, по-подходящ комплект. Това издига до ново ниво обслужването на клиента, осигурявайки не само комфорт и удовлетвореност, но също така често и допълнителна безопасност на пътя.“, добавя Дражик.

Гаранцията важи само за цели комплекти от четири гуми за определените модели изброени на интернет страницата на Nokian Tyres. Гумите не трябва да имат прекомерно износване и гаранцията покрива единствено гумите в същия размер като първоначално закупените. Прекомерното износване се проверява от индикатора за безопасно шофиране (DSI) върху шарката на гумата, която трябва да съдържа видимо числото 8. Клиентът също така трябва да попълни формуляр за подмяна с дилъра от когото е закупил първоначалния комплект гуми.

Гаранция за арамида на Nokian Tyres

Ето къде да изхвърлите старите си гуми безплатно

От днес в София се отварят временните площадки за събиране на излезли от употреба автомобилни гуми, съобщава БГНЕС. Временните площадки...

Още от началото на съществуването си, Nokian Tyres са си спечелили слава на иноватор, разработвайки цяла гама от революционни решения, които подобряват безопасността и издръжливостта. Това включва патентованата технология Aramid Sidewall на Nokian Tyres, която се използва предимно в гумите за SUV и ванове. Гаранцията на арамида също изисква регистрация на закупения модел гуми през интернет страницата на Nokian Tyres. Тя не се предлага отделно в някои Европейски държави, тъй като е част от Гаранцията на гумите за тези пазари.

 „Използваме арамидни влакна, за да подсилим страниците на гумите ни и да им предоставим екстремна издръжливост. Това предоставя надеждно предпазване от удари и прорези. Никой друг производител не предоставя толкова издръжливи гуми за ванове и SUV. А Nokian Tyres дори предоставя и гаранция с възможност за замяна като допълнение.“, споделя Дражик.

Гаранционни условия и ограничения

От само себе си се разбира, че гаранциите на Nokian Tyres са предмет на специфични условия и ограничения, с цел да се предотврати злоупотреба с тях. Клиентите трябва да се запознаят с тях предварително, за да могат да се възползват от съответната гаранция без затруднение. Условията и ограниченията може да се различават в различните Европейски държави.

Списъкът с всички модели обхванати от индивидуалните гаранции на Nokian Tyres е наличен на интернет страницата на Nokian Tyres, която също така предоставя и списък с търговците, които продават гумите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Обвинените за контрабанда Димитрови са имали влияние на високо ниво в държавата, твърди ДАНС

Времето утре - 17 април 2024 г.

Четвърти в НАТО сме по дами в армията

"Да, България" избира между девет имена кандидатите си за Европейския парламент

239 тона въглеродни емисии е спестила Kaufland България през 2023 г. от използването на палети за многократна употреба

"Правосъдие за всеки" организира протест срещу спряната съдебна реформа

Център за интеграция на ромите организира конкурс по проект финансиран от ЕС

Въпрос за 11 млн. долара: Държавата не знае чия е суперскъпата яхта с български флаг в Дубай (ВИДЕО)

"Засяга се правната сигурност": Прокуратурата с позиция срещу промените в Конституцията

Прокуратурата е поставена под пълен контрол: Магистрати недоволни от реформите в Конституцията

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com