Педофил от Търговище втрещи мрежата

33819
Педофил от Търговище втрещи мрежата

29-годишен педофил от Търговище кара деца на 4 и 11 години да се събличат пред камера в интернет и да симулират секс с плюшените си играчки, информира "Монитор". Това се вижда в скандален клип, разпространен късно вечерта в неделя в социалната мрежа Facebook. Видеото беше качено в профила на 11-годишната потребителка zoi4e64 в един от най-популярните сред младежите сайтове за задаване на въпроси. Кадрите втрещиха тийнейджърите, които започнали да звънят на тел. 112.

Към 1,30 през нощта срещу понеделник профилът беше блокиран. Преди това обаче клипчето е споделено и видяно в Македония, Русия и Будапеща в сайтове за обмен и гледане на порно. Действащите лица в педофилския скандал са Станимир Тодоров от Търговище и 11-годишно момиченце, което стои зад профила с името Марина Ангелова. В един от клиповете е и нейното братче на видима възраст 4-5 години, пред което момиченцето се разголва и демонстрира тялото си. Не става ясно дали Марина се казва самото дете, или майка му, която е регистрирала профила.

Англичанинът, блудствал с две момчета, остава в ареста

Англичанинът-педофил, задържан вчера във Велико Търново, остава в ареста. Прокуратурата удължи мярката на 63-годишния чужденец на 72 ...

"Аз живея с баба, а тя е все на работа" обяснява словоохотливо в кореспонденция с педофила детето. Девет души харесват това. Пак от разговорите става ясно, че родителите са в чужбина. Именно от това се е възползвал и Станимир. Ако се съди по запазените логове от профила на zoi4e64, контактите на Станимир с детето датират най-малко от началото на август. Сайтът за задаване на въпроси e популярен сред тийнейджъри и деца у нас заради възможността на директно задаване и отговаряне на неудобни въпроси. Там момиченца се осмеляват да попитат съучениците си "Колко ти е голям", "Спал ли си с момиче", а пубертети отвръщат с любопитство за девствеността на потребителките и за сексуалните им предпочитания.

Модераторски контрол липсва!

Така вероятно, от събеседник на събеседник, Станимир е попаднал и на детето от клипа. В по-голямата си част разговорите между двамата не стават за нецензурирано публикуване. "Я покажи как правиш секс, да видя ставаш ли за принцеса?", пита Станимир и дава указания на детето да пробва с плюшеното си мече. Хлапето откликва на повечето му желания. "Имаш ли нещо, каквото и да е, да видя как се ...?", пита, като да разговаря с връстничка от Околовръстното, похотливецът. В друг "съвет" предразполага малката порноактриса: "Направи порноклипче и ако 2-ма човека го харесат, се съблечи гола за 1 минута. Детето също е любопитно и подканва педофила да се разголва. 

В един от клиповете с момиченцето има и момченце, което изглежда неин връстник или с година-две по-малко дете. Вероятно "чичкото" е зарибил и него, защото се вижда, че му е интересно. А Станимир наблюдава и пише указания:

Русия кастрира педофилите

Държавната Дума на Русия прие закон, който предвижда доживотен затвор за педофили рецидивисти, химическа кастрация и забрана за постан...

Изпълненията на zoi4e64 обикалят страната и стигат до съседна Македония. "О маj гуднес, се прашувам дали некои деца воопшто имаат родители!" - вълнува се македонка. Англоезичен фен на изпълненията в унгарския сайт репликира, че българските деца доста рано започват с "чийз пицата", жаргонно наименование на половия акт.

Редактор: Петър Проданов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com