Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По-зелено, по-красиво, по-добро: Загорка доказа, че в България доброто е навсякъде (ВИДЕО)

08 декември 2023, 10:00 часа

През лятото от Загорка подеха чудесната инициатива "Доброто е навсякъде", която се проведе в пет града в цялата страна. Силистра, Велико Търново, Плевен, Добрич и Балчик се превърнаха в място за събиране на приятели, хубава музика, създаване на изкуство и, разбира се, разхлаждане със студено пиво.

Във всеки един от градовете на инициативата "Доброто е навсякъде" Загорка създаде по един тематичен графит, който да остане и да радва очите и душите на жителите и гостите на градовете. Важен етап от инициативата бе и облагородяването на различни градски части, така че Доброто все така да бъде част от заобикалящата ни среда.

Като част от уважението и почитането на историята във всеки от градовете от Загорка представиха лимитирани серии кенчета и етикети за бутилки, посветени на символи на всеки от градовете - Силистра, Велико Търново, Плевен, Добрич и Балчик.

Екипите на Actualno.com и "България на длан" бяхме във всеки град плътно до хората, за да поговорим с тях, да усетим градския ритъм и да се убедим още веднъж, че Доброто е навсякъде и се пази най-вече от хората.

Гледайте нашето специално видео, посветено на лятната обиколка на Загорка из България сега:

Специалните ни репортажи за всеки отделен град можете да гледате тук:

СИЛИСТРА

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ПЛЕВЕН

ДОБРИЧ

БАЛЧИК

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес