Ремонти по пътя ще бавят летовниците

14761
Ремонти по пътя ще бавят летовниците
Снимка: БГНЕС

Пътуването към морето тази година ще бъде затруднено заради няколкото ремонта, които текат. Реконструкции по магистралите „Тракия” и „Струма” ще бавят отпускарите. В същото време обаче част от втората магистрала ще заработи предсрочно, за да облекчи трафика към Гърция, предаде БТВ.

За съжаление, първата завършена българска магистрала – „Тракия”, няма да може да се ползва пълноценно и това лято. През август се очаква да започнат 3 големи ремонта на старите участъци на трасето - от 6-и до 10-и километър, 30 километра около Пазарджик и още 20 при така наречения обход на Пловдив.

До 28 юни продължава ремонтът на "България" и трамвай номер 7

Ремонтът на релсите и кабелната мрежа по лонията на тамвай 7 в София ще бъде удължен до 28 юни, съобщиха от Столичната община. Ремонтъ...

Това значи стеснение на пътя в едното платно, но от Агенция "Пътна инфраструктура" уверяват, че магистралата ще работи напълно през почивните дни. Междувременно, продължава и ремонтът на виадуктите, който дори сега натоварва движението.

Ако пътувате към Северното черноморие, също се въоръжете с търпение - освен ремонтите, които се извършват по „Хемус” и към момента, към тях през следващите 3 месеца ще се добави и подмяната на 4 фуги след Витиня, заради които и там ще се стеснява трасето.

В средата на август обаче част от магистралата "Струма" ще заработи предсрочно, за да се спести на шофьорите минаването през Петрич при пътуване до Гърция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com