"Само това остана да стане – Лукарски премиер" или ТОП 5 на цитати от сутрешни блокове

3876
"Само това остана да стане – Лукарски премиер" или ТОП 5 на цитати от сутрешни блокове
Снимка: Thinkstock

В ефира на сутрешните блокове винаги има забавни моменти, в които или гостите, или водещите ще пуснат някой запомнящ се цитат, който дори може да оправи денят ти. Ето защо ние от Actualno.com сме подбрали ТОП 5 на най-добрите изказвания на водещите на сутрешните блокове за изминалата 2016 година. Класацията е, разбира се, условна. Целта ни е да си припомним и повеселим.

№5: "Аз имам право да ви провокирам, пък ако вие се подхлъзнете, си е ваш проблем". Така водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян се обърна към шефа на Етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) Ясен Тодоров заради SMS скандала в Съвета.

Нашите политически пътища се разделиха отчетливо, защото заобиколиха туловището на Бойко Борисов от двете страни. Голям е Бойко

Така лидерът на Демократи за силна България (ДСБ) Радан Кънев коментира изключването на Петър Москов от партията в ефира на bTV....

№4: "Може ли да участвам в това интервю с въпрос, който ме интересува?". Това попита водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев в интервю с бившия премиер Пламен Орешарски, който се опитваше да вменява какви въпроси да му задават.

№3: "Да строим ограда по границата е все едно да се завием с родопско одеяло при земетресение". Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев в коментар на визията на лидера на НФСБ Валери Симеонов за кризата в Турция и последствията за България.

№2: "Г-н Цветанов, слагайте точка отвреме навреме, за да мога да се включвам". Така водещата на съботно-неделния сутрешен блок на Нова телевизия Мира Иванова опита да превърне разговора си с лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов от монолог в диалог.

№1: "Само това остана да стане – Лукарски премиер". Така водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Анна Цолова коментира слуховете, че е възможно да има правителство с мандата на Реформаторския блок, начело на което да застане сегашният икономически министър в оставка Божидар Лукарски.

Оттегляме се, за да направим път на младите. Ще ги пуснем, но ние сме плътно до тях

Аз имам намерение да се оттегля от председателския пост в АБВ, но не и от политиката. Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов, като о...

Горе-долу така изглежда изборът на редакторския ни екип с ТОП 5 на най-добрите цитати на журналистите за отминаващата година. Разбира се, на Actualno.com ще откриете и още интересни обзори за 2016 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com