Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сдружение "Усмивка" започва дарителска кампания „Подари усмивка на абитуриент“

26 март 2014, 15:49 часа • 23880 прочитания

Екипът на Сдружение „УСМИВКА“ организира кампания под надслов „Подари усмивка на абитуриент“, съобщи Фокус.  Целта на кампанията е да се набират официални тоалети за момичета и момчета, обувки и аксесоари. По време на кампанията ще се събират официални тоалети, които вече не са необходими на собствениците им или може да се дарят средства на дете за закупуване на тоалет за празника.

Мястото, където можете да станете съпричастни към младежи в нужда: ул. „Славянска“ 4 гр. Бургас Сдружение“Усмивка “. Освен дрехи ще са ни нужни официални мъжки и дамски обувки и дамски бижута. Всичко събрано ще бъде дарено на зрелостниците на официална церемония преди старта на абитуриентските балове.

„Нека с общи усилия подарим един незабравим миг на напълно непознат!”, призовават от сдружението.Дарения ще се събират всеки ден от понеделник до петък от 8.00 часа до 18 часа на ул. „Славянска“ 4 гр. Бургас от 01.04 2014г. до 15.05.2014г.

Желаещите, които не могат да посетят  Сдружение“УСМИВКА“  в оказаното работно време, могат да го направят на електронната им поща sdrujenie_usmivka@abv.bg, или на Фейсбук страницата им.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес