Синът на Цецка Цачева с послание към избирателите

11812
Синът на Цецка Цачева с послание към избирателите
Снимка: БГНЕС

Синът на кандидата за президент на ГЕРБ  Цецка Цачева написа обръщение към своите приятели във Faceboook само два дни преди изборите.

В него Румен Данговски определя майка си като "най-достойния кандидат за президент" и "най-честния човек в живота ми".

За дядото на Майката на нацията … и още някои неща

Къде е истината? Този въпрос безспорно се е появил в главата на доста зрители на БНТ снощи, след случилото се на президентския дебат ме...

"Тя е изключителен професионалист, с доказан опит. Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации - умение, което е задължително в днешния свят", допълва той.

Публикуваме пълното послание на Данговски без редакторска намеса:

Казвам се Румен Данговски и съм единственият син на Цецка Цачева. Правя това обръщение с изричната уговорка, че е собствена инициатива. Нито майка ми, нито нейният екип, знаят. Правя го като син, и като мъж, за да подкрепя човека, който винаги е подкрепял мен.

Писна ми от липса на политически аргументи. През последния месец чух доста гадости и безпочвени нападки: тя не била достатъчно красива, тя не можела да пее, никой не бил казал какви са качествата й, тя е жена (някои все още не могат да повярвят, че България може да има жена президент!?)... всичкото това са глупости! Това не е шоу за развлечение. В неделя гласуваме за президент на България.

Корнелия Нинова: Борисов няма намерение да подава оставка

"Направеното досега в съдебната реформа не даде резултат. Това не е истинска съдебна реформа. Темата трябва да се започне отново и отна...

Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент. Майка ми е най-честният човек в живота ми. Тя е добра и отдадена на хората и на работата си. През годините Цецка Цачева запази името си чисто, въпреки мръсната политика на нейните опоненти. Тя е изключителен професионалист, с доказан опит. Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации -- умение, което е задължително в днешния свят. Цецка Цачева знае и да се забавлява. Винаги ще те посрещне с усмивка и ще те изслуша.

Тя е страхотна майка, моята опора. Аз успях да завоювам мястото си в MIT -- сред най-добрите университети в света. Аз се сблъсквам с трудни проблеми постоянно, не ме е страх да ги атакувам и решавам. Всичко това съм научил от любовта на майка ми и баща ми.

Майко!, обичам те. Семейство ни е силно и се справяме с най-дребнавите удари. Както винаги си ме съветвала, правим поредната лимонада от тези лимони, нали?:) Приятели!, обръщам се и към младите българи, и към милите ни родители: моля ви, нека се предпазим от злобата. Нека да запазим добрината и човечността си и да упражним своето право на глас тази неделя. Вярвам, че можем да сме активни, залагайки на разума пред всякакви опити за разруха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com