Слънчево, но хладно

12565
Слънчево, но хладно

Над страната ще има разкъсана облачност, над много райони от Северна България до слънчево време, но от юг облачността ще се увеличава и до края на деня над по-голямата част от страната ще се заоблачи, съобщиха от НИМХ.

Минималните температури в Северна България ще бъдат между минус 5° и минус 1°, в Южна между 0° и 4°, в София около минус 1°. На много места в Южна България ще превали дъжд. Дневните температури ще се повишат с няколко градуса и максималните, в повечето места, ще бъдат между 3° и 8°, в София около 6°.

Валежите постепенно спират

Преваляванията постепенно ще спрат, най-късно в североизточните райони. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има през ден...

Над планините ще бъде предимно облачно и на места ще превали слаб сняг. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 3°, а на 2000 метра около минус 1°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно и главно по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Прогноза за времето - 1 май 2024 г. (сряда)
Прогноза за времето - 1 май 2024 г. (сряда)

Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта вече ще е близко до средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 1 май. Какви...