X
 
 

Снегът този път не изненада Столичната община

676 0
Снегът този път не изненада Столичната община
Снимка: БГНЕС
Колкото и оскъден засега да е снегът, от столичната община съобщиха, че бдят да не замръзват улиците. Екипите, ангажирани със снегопочистването в София започнаха обработка със смеси против заледяване на високи и стръмни места в града.

В момента се работи на моста на ул. „Марко Семов“ в район „Студентски“, разпръскват се соли против заледяване на пътни участъци в районите „Витоша“ и „Овча Купел“. В район „Банкя“ се обработват общинските пътища към кварталите „Михайлово“ и „Градоман“ , както и към селата Вердикал и Клисура. Започна обработка на пътните платна и на бул. „Брюксел“ . Опесъчават се и пътищата в природен парк Витоша Драгалевци – Алеко и Бояна - Златни мостове, съобщиха от Столична община.

180 машини работиха по снегопочистването в София тази нощ

180 снегопочистващи машини са работили тази нощ за разчистването на снега по улици и булеварди във всички 24 района на София, съобщава ...

По нареждане на Столичния инспекторат екипите, ангажирани със снегопочистването на града са в готовност да започнат работа. На 67 стоянки в София са разположени 166 снегорина, които при необходимост ще започнат работа по опесъчаване и отстраняване на снежната покривка от пътните платна. Напомняме на шофьорите да излизат на пътя само с добре оборудвани и изправни автомобили, както и да шофират със съобразена с пътните условия скорост.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители