Стана ясно кой поема охраната на "Български пощи", макар и временно

4732
Стана ясно кой поема охраната на "Български пощи", макар и временно
Снимка: БГНЕС

Компанията за услуги за сигурност VIP Security успешно пое от 1 април 2015 г. охраната на имуществото и транспортирането на ценни пратки и пощенски товари на “Български пощи” ЕАД. Това се случва по силата на временен договор до приключване на процедурата по избор на изпълнител на обществената поръчка със същия предмет на дейност, обявена от държавната компания в началото на февруари.

По проекта работят директно над 500 служители на Компанията за услуги за сигурност. VIP Security е единствената компания в сектора, която разполага с близо 600 специализирани автомобила, от които реално над 150 са ангажирани в изпълнение на това задание.

Пощенските служители излизат на протест

Федерацията на съобщенията към КНСБ призовава служителите на Български пощи към национални протестни действия, ден преди изплащането на...

“Взели сме всички нужни мерки, за да няма никакви трудности при редовното изплащане на пенсиите в началото на април“, категорични са от VIP Security. "Появилите се в някои медии инсинуации и откровени клевети относно фирмата, в които участва досегашният изпълнител на същото задание, възприемаме и като предупреждение за възможни провокации. Нещо повече - очакваме целенасочени злоумишлени действия при изпълнението на този проект в духа на негативната кампания, водена в последните месеци от наш конкурент, и ще вземем всички мерки в рамките на закона за противодействие, в т.ч. и допълнителни мерки за сигурност", казват от VIP Security.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com