Студентите не искат среща с Клисарова

22681
Студентите не искат среща с Клисарова
Снимка: БГНЕС

За пореден път "Ранобудните студенти" отказаха да се срещнат с министъра на образованието професор Анелия Клисарова. Мотивите защо има отказ ще бъдат изяснени в пресконференция в двора на Софийския университет от 18:00 часа.

Както е добре известно, Клисарова покани студентите на среща утре, 5 ноември. Те обаче вече обясниха, че искат единствено среща с премиера Пламен Орешарски, на която да стане ясно кога правителството ще подаде оставка.

Разделят допълнителните 100 млн. лв. за образование публично

Министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова заяви пред БНТ, че е поканила във вторник всички студенти, които желаят, н...

На пресконференцията в СУ по-късно днес "Ранобудните студенти" ще представят и позиция за всички студентски съвети, които не подкрепят или подкрепят "пасивно" студентската окупация.

Преди седмица министър-председателят каза, че е готов да има разговор със студентите. В ефира на Нова телевизия омбудсманът Константин Пенчев потвърди, че би приел да бъде модератор на такава среща. Това негово участие бе поставено сред условията, които предявиха студентите, за да се съгласят на среща с министър-председателя Пламен Орешарски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com