Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Свежите супергерои“ се завръщат в Kaufland

26 май 2021, 13:36 часа • 19073 прочитания

Започна третото издание на „Свежите супергерои“ – една от най-популярните кампании на Kaufland България, която насърчава консумацията на плодове и зеленчуци сред подрастващите. Тази година кампанията преминава под мотото „Мачът за домашната купа“, а чрез „Свежите супергерои“ Kaufland по атрактивен начин поставя акцент както върху качественото хранене, така и върху активния начин на живот.  

В периода от 24.05 до 11.07.2021 за всеки 25 лв. покупки клиентите на Kaufland получават пакетче с четири стикера, две карти за игра и една бонус точка. Те могат да колекционират картите в специален супералбум, наличен в хипермаркетите на търговската верига в цялата страна. Бонус точките дават на клиентите възможност да вземат 50% отстъпка за артикул от колекцията на „Свежите супергерои“, която включва тениски, панталонки, шапки, спален комплект и много други. 

Всички стикери и карти за игра в кампанията са изработени от рециклирана хартия, сертифицирана по FSC стандарта, който гарантира устойчивото използване и управление на горските ресурси. По този начин Kaufland за пореден път затвърждава позицията си на социално отговорна кампания, която прилага реални бизнес мерки с цел опазване на околната среда.  

Безплатното мобилно приложение на „Свежите супергерои“ в тазгодишното издание на кампанията дава възможност на децата да се забавляват с любимите си персонажи и през телефона. Чрез AR функцията „Свежите супергерои“ оживяват, за да покажат на  какви трикове са способни. Приложението може да бъде изтеглено от Google Play, App Store и AppGallery.  

„Свежите супергерои“ е една от най-утвърдените кампании на Kaufland България. В нея търговската верига превръща плодовете и зеленчуците в супергерои и насърчава тяхната консумация сред подрастващите, като представя по забавен начин полезните свойства, съставки и произход на плодовете и зеленчуците. Кампанията е носител на редица отличия, сред които и сребърна статуетка в категория „Промоции“ за 2020 година в престижния конкурс Effie България. „Свежите супергерои“ е поредна стъпка от последователната политика на Kaufland България за корпоративна социална отговорност, в която компанията акцентира върху качественото хранене и активния начин на живот.

Повече за „Свежите супергерои“ можете да научите ТУК.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес