Светослава Тадаръкова се готви за протест с белезници заради съдебно решение

44095
Светослава Тадаръкова се готви за протест с белезници заради съдебно решение

Ще се заключа вкъщи, ако трябва ще направя и нещо друго, ще решавам на 29-ти декември. Това заяви журналистката Светослава Тадъръкова, по моминско име Рудолф, която е в развод с мъжа си Димитър Тадарков.

Журналистката губи дело в съда, с което губи попечителство над двете си дъщери и освен това ѝ е забранено да обитава общия дом с Тадаръков. Тя трябва да излезе от апартамента на 29-ти декември тази година. Да ме изведат с белезници, да види цял свят, плаче Светослава пред Нова телевизия.

Тадаръкова търси "истината" за Людмила Живкова

„Людмила Живкова и Тодор Живков бяха публични личности и наше задължение като журналисти е да разберем какво се е случило тогава,...

Обърнах се към правосъдния министър Христо Иванов, за да има проверка на делото, защото съпругът ми има връзки с ДПС и съдиите козируват заради Ахмед Доган. Той ми каза – не съм аз човекът, трябва да говорите с ВСС. Вие сте известна, може да имате късмет. Това ли е то държавата, възмути се журналистката.

Развод със Светослава исках аз – заради нейните „залитания” с двама мъже в продължение на години. Изпратих ви решението на съда от 17 страници, в което има и показанията на дъщерите ни, посочи Димитър Тадаръков. Съпругата ми има четири апартамента, дала ги е под наем, а може да живее в който си иска, добави той. Лъжа е, че имам връзки с ДПС – искам да заведа дело и за това, но адвокатите ми казват, че тя ще си изкара медицинска бележка за невменяемост и ще загубя в съда.

С дъщерите ми сме решили да не правим отстъпка, каза Тадаръков. Светослава отвърна, че дъщерите ѝ са казали пред съда, че журналистиката се е грижила за тях. Правиха ни психични експертизи и моята беше перфектна, а неговата показваше, че лъже, възмути се Тадаръкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество