Транспортното ведомство: Състоянието на Московски е добро

3776
Транспортното ведомство: Състоянието на Московски е добро

Състоянието на министъра на транспорта Ивайло Московски, който претърпя в събота четиричасова операция на ръката, е стабилно, съобщиха от транспортното министерство.

След направените изследвания по-рано през деня е било установено счупване на дясната ръка, което е наложило оперативната намеса. Операцията е приключила успешно.

Московски е със счупена ръка след катастрофата

Транспортният министър Ивайло Московски е постъпил в петък в Ловешката многопрофилна болница със счупена ръка след катастрофата край Уг...

Дикторът на правителствена болница професор Спасов увери, че състоянието на министър Московски е добро и не са установени други травми.

Министърът пострада при катастрофа в петък малко преди 14 часа при ловешкото село Голец. Московски пътуваше за инспекция на гара Плачковци, а по-късно в петък беше предвидено негово участие в среща на министрите, които се занимават с европейски проекти в Правец.

Стабилно е състоянието на всички пострадали при петъчния пътен инцидент при ловешкото село Голец, посочват още от МТИТС.

Тримата пострадали бяха откарани с линейки късно в петък от Многопрофилната болница в Ловеч в Правителствена болница в София.

Затворен е пътят, където катастрофира Ивайло Московски

Поради тежко пътнотранспортно произшествие на първокласен път I-4 между 41 и 42 км /Ловешка област/ пътят е затворен и движението в д...

Най-тежко пострадал при инцидента е шофьорът на министъра, който е бил опериран по спешност през нощта заради тежка фактура на крака. Началникът на политическия кабинет на министъра е със счупен крак, който е гипсиран и тя е изписана за домашно лечение.

М. Дачева

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com