Управление на отпадъците - по български (СНИМКИ)

6946
Снимки:

Сигнал относно грижата на общините и държавата по управлението на отпадъци подаде Коалиция за устойчиво развитие. Председател на коалицията е известно в екосредите име – Дончо Иванов. Той е журналист по образование, работил е във военното контраразузнаване, преподавал е в УНСС по магистърска програма „Национална сигурност“, по която е преподавал и Алексей Петров.

В сигнала, със снимков материл, е илюстриран резултатът от инвестиция за управление на отпадъци от 20 млн. лева по Оперативна програма „Околна среда“. Не е изрично упоменато кога са заснети фотографиите. Ето и какви са снимките, изпратени от неправителствената организация.

Бивш кмет на Главиница е на път към затвора заради сметосъбиране

И на втора инстанция кметът на Главиница Насуф Махмуд Насуф беше осъден на две години и шест месеца затвор, с четиригодишен изпитателен...

Строителни отпадъци и изкопани земни маси в този регион се изхвърлят на пътя Златица-Панагюрище, заявяват от Коалиция за устойчиво развитие.


Промишлени отпадъци и утайки се депонират край пътя от Панагюрище за Пазарджик, казва Коалиция за устойчиво развитие.


Контейнерите от твърди битови отпадъци се изсипват на незаконно депо по пътя от Лесичово към Мухово, а инфилтратът им се отича в река Тополница, приток на Марица, която замърсява и Гърция, и Турция, твърди Коалиция за устойчиво развитие.


Селкостопански отпадъци, макар и балирани, се захвърлят на пътя за влизане от Копривщица в Стрелча, близо до масивите с маслодайни рози, завършва сигналът на Коалиция за устойчиво развитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...