В Шейново изгоряха дърводелски цех и ферма за животни

2860
В Шейново изгоряха дърводелски цех и ферма за животни
Снимка: БГНЕС

Дърводелски цех за производство на дървени играчки и ферма за животни изгоряха тази нощ в двора на земеделската кооперация в Шейново, предаде БГНЕС.

Огънят тръгна от цеха за дървени играчки и бързо обхвана цялата сграда, след което се прехвърли в съседство, в обора на мъж от Шейново. Няма пострадали животни, тъй като той и съдружникът му са успели да изведат животните на безопасно място.

КЗК върна поръчка за храна на "Шейново" и поръчка за софтуер на НЗОК

Две незаконосъобразни решения, касаещи „Шейново” и НЗОК, отмени Комисията за защита на конкуренцията. Първото е за възлага...

Мъжът изрази възмущението си, че противопожарните екипи са закъснели. По неговите думи са подали сигнала към 2:20 часа, а огнеборците са пристигнали 40 минути по-късно "След двадесет звънения, благополучно пристигнаха след 40 минути. Пожарът беше на половината на обекта, докато дойдат беше обхванал и другия обект. За това плащаме данъци, за нашите щастливи държавни служители", разказа гневният стопанин. "Благодарим на нашата велика държава и на нашите служители, за успешните им и благоприятни спасявания. Нека проверят в колко часа е подаден сигналът и в колко часа е дошла пожарната", каза още той.

Село Шейново се намира на 12 километра от Казанлък. Тепърва ще се изясняват причините за инцидента и нанесените щети. Води се следствие. В светлата част на деня ще бъде направен повторен оглед от криминалисти и специалисти от пожарната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com