Васил Иванов отива в Канал 3

6264
Васил Иванов отива в Канал 3
Снимка: Канал 3

Разследващият журналист Васил Иванов започва работа в Канал 3 няколко месеца след като напусна с бурен скандал Нова телевизия.

През април телевизионният журналист обяви, че напуска Нова телевизия заради това, че шефът на новините Дарина Сарелска спирала негови разследвания. Припомняме, че само преди броени дни бе съобщено, че тя вече няма да работи в Нова телевизия.

Васил Иванов: Трифонов ми предложи работа в шоуто

Разследващият журналист Васил Иванов е получил покана за работа от Слави Трифонов, но и от още 3-4 сериозни места. Миналата седмица ре...

Иванов е получил покана от управителя на Канал 3 Ива Стоянова.

„Канал 3 покани Васил Иванов в екипа си, защото той е един от най-силните разследващи журналисти в България. Тук той ще има пълната свобода да работи. Да разкрива злоупотреби и да се опитва да промени съдбата на хората, които страдат от тях. Подаваме ръка на Васил в момент, в който много други медии се уплашиха да го направят. За кадърните журналисти, за тези, които търсят истината, не трябва да има прегради да работят“, коментира Ива Стоянова.

„Благодаря на Канал 3 и Ива Стоянова за това, че ми подадоха ръка и не се изплашиха. Много други големи медии, наричащи себе си независими, само в рамките на ден, се отказаха, въпреки че сами ме потърсиха с предложения за работа. От разговорите ми с Ива Стоянова се убедих, че Канал 3 е мястото, където ще мога да върша най-добре това, което умея – да показвам без притеснение корумпирани управници и всякакви други крадци, които богатеят на гърба на народа. Схемите и далаверите им, ще виждате често по Канал 3“, каза Васил Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com