Вече готвят Първанов за "алтернативата на Борисов"

6648
Вече готвят Първанов за "алтернативата на Борисов"
Той е нужен на политическия живот, категоричен е Румен Петков

След като вчера разгорещени граждани изпратиха Георги Първанов от "Дондуков" 2 с букети и подвиквания да заема премиерския пост, от днес и БСП официално заговори по темата "Първанов - алтернатива на Борисов".

"Той е нужен на политическия живот. Направи много за страната и излиза от президентската институция с по-високо доверие, отколкото влезе", заяви в студиото на TV7 депутатът от Коалиция за България Румен Петков.

Пожелаха на Първанов премиерския пост

Минути след като напусна "Дондуков" 2 Георги Първанов вече получи пожелания да смени Бойко Борисов на премиерския пост. Гражданите, ко...

По думите му Първанов е показал още 1997 година, че властта не е самоцел и, че спокойствието в държавата стоят над личните цели и мотиви, както и над политическия интерес.

"Първанов е нужен както на държавата, така и на БСП. Той е сред най-подготвените политици в БСП. Той може да е алтернатива на Борисов. Георги Първанов работи с три правителства и запази взаимоотношения с трима министър-председатели, с три различни формата на управление на страната. Той направи България център на културните коридори в един твърде чувствителен на тази тема регион като Балканския. Той съумя да постигне изключителни успехи в преговорите с един много труден партньор като Русия. Той е в основата на това Русия да върне на 100% дълга си към България. Георги Първанов беше един от най-обругаваните, клеветените и наскърбени политици, но въпреки това народът го одобрява. Той и семейството му показаха характер и воля, че мога да превъзмогнат клеветата”, каза още Румен Петков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com