Високите температури продължават

686
Високите температури продължават
Снимка: Тhinkstock

Днес ще е слънчево с временни увеличения на облачността, главно над западните райони на страната. Ще духа слаб доумерен източен вятър. Максималните температури ще са между 31° - 36°.

Атмосферното налягане ще около средното за месеца и ще е без съществена промяна през целия ден. Това съобщи за Агенция „Фокус“ дежурния синоптик Боряна Наркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Краткотрайни превалявания следобед, с температури между 19° и 24°

Преди обяд ще има и слънчеви часове, но след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Превалявания ще има отново в за...

Над планините ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има около и след обяд в масивите от Западна България, където на отделни места ще има слаби превалявания. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра – около 19°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 24 - 27° Температурата на морската вода ще 21 – 24°, на север от нос Калиакра – 17 - 18°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com