Вторият сезон на TRACE започна – София с нова дата, идва ред на Пловдив

4373
Вторият сезон на TRACE започна – София с нова дата, идва ред на Пловдив

Вторият сезон на най-мащабното търсене на съкровища в интерактивната игра TRACE (The Treasure Race Adventure) събра десетки участници за официалния си старт в София. Общо 50 участници в 10 отбора премериха сили и се впуснаха в мистиката на играта в столичен парк, като само най-добрите достигнаха до финала. Преживяването TRACE обаче продължава, защото предстои по един игрален ден в София, Пловдив и Благоевград, а най-успешните екипи ще премерят сили на Гранд Финал на все още неразкрита локация.

Търсят заровено съкровище в три града

Месец септември ще предложи ударна доза адреналин на феновете на приключенията с втория сезон на играта TRACE(The Treasure Race Adventu...

TRACE е отборна игра, която противопоставя ентусиасти от цялата страна пред физически и логически изпитания, в търсене на заровени съкровища. Съревнованието е изпитание за тялото, ума и духа, през което ще успеят да преминат само онези участници, които притежават както бързина, сила и смелост, така и досетливост, хитрост и комбинативна мисъл. Приключение, в което ще разчитате в еднаква степен на индивидуалните си умения и на колективните способности на целия отбор.

Първият игрален ден в София вече излъчи победители. Вторият ден на TRACE беше възпрепятстван от лоши метеорологични условия и е преместен за идната събота (03.10). Организаторите на играта решиха да дадат шанс на всички любители на приключенията, които не успяха да се запишат през миналата седмица, и регистрацията е отворена отново. Още на следващия ден (04.10) предстои разрешаване на пъзели и в Пловдив.

За повече информация и регистрации: trace.amaze.bg

Трейлър - https://www.youtube.com/watch?v=DMlen19QKc8

Антония Парапанова: Търсачите на съкровището в Ловния парк бяха три пъти повече от очакваното

След лудото търсене на съкровището, скрито в Ловния парк, разговаряме с г-жа Антония Парапанова - изпълнителен директор на фирма "Амейз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com