Въпросите "Кой" и "Кога" се появиха пред сараите на Доган

37494
Въпросите "Кой" и "Кога" се появиха пред сараите на Доган
Снимка: NОрешарски

Въпросите „Кой”, „Кога” и призивитът „Оставка” разцъфнаха пред т.нар. сараи на Ахмед Доган. Това стана при протеста срещу правителството на Пламен Орешарски, организиран днес пред Националния исторически музей.

Призивът за протеста беше отправен във Facebook, като в поканата се казваше, че е добре всички, които желаят, да дойдат с личните си автомобили.

Прокуратурата подхвана сараите на Доган

След 4 г. проверки прокуратурата най-сетне се задейства за имотите, които се свързват с Ахмед Доган. Софийската градска прокуратура е ...

Като мотив защо е избран Националният исторически музей беше посочено желанието сегашните управляващи да бъдат „пратени в музея”.

Както е добре известно в Бояна се намира жилището на Ахмед Доган – на ул. „Стар Беловодски път” 46.

Иначе днес в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри приказки срещу факта, че откакто има протести срещу правителството често пред къщата му в Банкя има протестиращи. „Да питам – Станишев, Доган, Местан, когато управляваше ГЕРБ, кога някой не ги е пускал да излязат от домовете им? Тези наглеци са си сложили днес на митинга „Не на омразата”, а кой я насажда? Ние ли отидохме пред техните домове, да ми поболеят детето сега. Искам да ги предупредя, че ако детето не ми се оправи от това, което му причиниха, няма да имам пощада към тези хора”, закани се бившият премиер. Той обаче не отговори на журналистически въпрос какво му е на детето му.

Сутринта доста медии цитираха съобщение, дошло на електронните им пощи. „Очевидно гражданите на София са били въодушевени от наличието на действащ офис на застрахователна компания SIC, която уж отдавна беше останала в миналото. Пред къщата на бившия сикаджия, бившия каратист, бившия главен секретар, бившия кмет и бившия премиер се изви дълга опашка от ранобудни мераклии да се застраховат срещу връщането на тези пет превъплъщения на Бойко Борисов във властта. Така заминаването на дивия каратист към Пловдив беше осуетено”, пишело още в съобщението.

Чуждите служби натиснаха покровителите на Бисеров, коментира Осман Октай

Натискът от чужди външни служби върху покровителите на Христо Бисеров е станал толкова силен, че Ахмед Доган вече не е можел да го удър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com