X
 
 

Части от София ще са с нарушено водоподаване

2004 0
photo of Части от София ще са с нарушено водоподаване
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 септември. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Арх. Пенчо Койчев“ във вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Всеки пети гражданин на София е против синята зона през почивните дни

21% от столичани са против въвеждането на синя зона през уикенда. Това става ясно от проучване на инициативата „Визия за София&ld...

ул. „Арх. Пенчо Койчев“, ул. „Арх. Антон Койчев“, ул. „Арх. Алекси Начев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Антон Койчев“ ъгъла с ул. „Проф. Юрдан Данчов“.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Каменоделска“, ул. „Грънчарска“, ул. „Заводска“, ул. „Индустриална“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сапунджийска“ ъгъла с ул. „Опорска река“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители