Фестивал за туризъм и забавления в София

17623
Фестивал за туризъм и забавления в София

Фестивал за туризъм и забавления "Българският пътеводител" ще се проведе на 28 март 2015 г. в гр. София, Фабрика 126 - място за културни събития и прояви.

Фестивалът е насочен към всички туристи и любители на пътуването, почивката и приключенията.

Реклама на България тръгва по Eurosport, Discovery, Euronews и NG

Министърът на туризма Николина Ангелкова даде старт на телевизионната кампания на България по паневропейските телевизии Eurosport, Disc...

В множество тематични зали и пространства общини и туристически организации от България ще представят различни дестинации и възможности за туризъм в страната. Темата „Море и летен туризъм" ще ви пренесе в разгара на лятото, където с коктейл в ръка разпускате край басейна на някой хотел. „Планината" ще ви зареди с прохладната свежест и ще разкрие възможностите за пешеходен туризъм, спорт и приключения. В залата, посветена на балнеологията, ще почувствате лечебната сила на водата и ще намерите предложенията на най-добрите спа хотели в страната. С отделни пространства ще бъдат представени културно-историческия туризъм, приключенски и екстремен туризъм и др.

Солисти от „Мистерията на българските гласове" ще пеят специално за гостите на фестивала, които ще могат да се насладят още на народни и спортни танци, традиционна и съвременна музика, различни спортни занимания, изложби и прожекции, викторини и много други изненади, предаде КРОСС.

Входът за всички посетители на фестивала е безплатен.

Ангелкова: Приходите от туризъм в България са над 6 млрд. лв.

Приходите от туризъм в България възлизат на над 6 млрд. лв., а заетите в сектора са близо 370 хил. души. С последователни действия и ...

По време на фестивала ще бъде представен и иновативният туристически портал „Българският пътеводител" - www.bg-guide.org, който обединява най-съвременните информационни и комуникационни технологии и се отличава с модерен дизайн, професионални фотографии и авторски текстове на множество природни и исторически забележителности в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София