Калоян Паргов: Питаме официално Фандъкова за PR обслужването на общинските фирми

15771
Калоян Паргов: Питаме официално Фандъкова за PR обслужването на общинските фирми

От групата на БСП в Столична община ще зададат официално въпрос на кмета Йорданка Фандъкова какво налага необходимостта общинските фирми да наемат PR агенции, които да ги обслужват. Това заяви лидерът на Градския съвет на БСП в столицата Калоян Паргов по време на пресконференция, на която постави началото на подготовката за местните избори през есента.

"Въпрос по тази тема зададохме още преди две седмици, преди да бъде гласуван бюджетът на Столична община, припомни Калоян Паргов. - Обикновено управляващите дават отговор до 2 часа след поставянето на въпроса. На този обаче досега още никой не е отговорил. Затова ще се наложи да го зададем съвсем официално, писмено и по съответния ред на Столична община. Тогава вече няма как да не получим отговор от госпожа Фандъкова. И ще го покажем на медиите, а слеед това ще го коментираме".

БСП-София действа иновативно - пита с анкета кой да е кандидат за кмет на София

Интересен начин за избор на кандидат за кмет на София възприе столичната организация на БСП, водена от Калоян Паргов. Това ще стане чре...

"Гражданите трябва да знаят в крайна сметка за какво се харчат техните пари, добави депутатът от БСП и заместник-председател на Градския съвет на Левицата в София Жельо Бойчев. - Мисля, че всички ще бъдете изненадани от сумите, които ще видите, както и от компаниите, които са се наредили на опашката в Столична община".

Калоян Паргов добави, че изборът на кандидата на БСП за кмет на София не е предрешен. И всички тези имена на евентуални бъдещи варианти на Левицата за столичен градоначалник, които досега бяха спрягани в медиите, нямат нищо общо с истината и дори не са обсъждани.

"Имената на нашите кандидати трябва да дойдат от членовете и симпатизантите ни, обясни Калоян Паргов. - По този път ще стигнем до единен кандидат. Същата ще бъде процедурата и с избора ни за районни кметове. Анкетата сред нашите членове и симпатизанти за кандидат за кмет на София ще ни помогне в края на март да видим нагласите им. Резултатите от това допитване ще ги коментираме на Конгреса на 5-и април. БСП е известна със своята демократичност, а този подход показва точно това. Кандидатът ни за кмет на София не трябва да бъде на Калоян Паргов или на Жельо Бойчев или на когото и да е. Той трябва да е кандидатът на БСП-София, всички да го припознаем и да работим за него".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София