Община Елин Пелин връчи благодарствен пакет на водеща строителна компания

1908
Община Елин Пелин връчи благодарствен пакет на водеща строителна компания
Снимка: Община Елин Пелин

На 9 декември 2021 г. в ритуалната зала на Община Елин Пелин кметът на Община Елин Пелин и председателят на Общински съвет – Елин Пелин г-н Николай Плещов връчиха плакет и благодарствено писмо за извършено дарение на „ГБС Инфраструктурно строителство“ АД.

Компанията „ГБС Инфраструктурно строителство“ АД е част от структурата на лидера в строителни бранш „Главболгарстрой Холдинг“ АД.  

Фандъкова: Няма да увеличаваме данъците, повечето строителни фирми не трябва да работят в София

Бюджетът е на София е реалистичен и напрегнат, стратегически цели и проекти отличават бюджета. Три са основните цели, които съм заложил...

През последните два месеца водещата строителна компания извърши за своя сметка текущ ремонт на 450 м. довеждащ водопровод от помпена станция Нови хан до първата улица на с. Нови хан – ул. „Отец Паисий“. Дейностите включиха и текущ ремонт на 546 м. довеждащ водопровод ул. „Пловдивско шосе“ до напорен резервоар Нови хан.  

Почетният плакет получи г-жа Албена Ангелова, изпълнителен директор на „Главболгарстрой Холдинг“ АД. Тя благодари на г-н Ивайло Симеонов за оказаната чест, за професионализма и за партньорството на общинската администрация. ГБС Холдинг развива част от своята дейност на територията на общината и подкрепя социално отговорни каузи. Госпожа Ангелова сподели, че с този дарителски акт се полага една отлична основа за ползотворно сътрудничество и за в бъдеще компанията и местните власти ще работят заедно по други инфраструктурни проекти в интерес на гражданите.  

На събитието присъстваха още кметът на с. Нови хан г-н Александър Стоичков, зам.-кметът с ресор „Образование, хуманитарни и социални дейности“ г-жа Рени Николова, гл. архитект на Община Елин Пелин г-н Борислав Кръстев и гл. инженер г-жа Деница Павлова-Петрова. Благодарственото писмо на кмета на Община Елин Пелин г-н Ивайло Симеонов бе адресирано до г-н Камен Пешев, председател на Надзорния съвет на „Главболгарстрой Холдинг“ АД.  

В него кметът изразява от свое име и от името на жителите на с. Нови хан искрената си и дълбока благодарност за извършения ремонт на довеждащия водопровод, който безспорно ще повиши качеството на живот на жителите в селото. Ръководството на Община Елин Пелин пожела светли Рождествени празници на екипа и семействата от компанията, както и здраве, благополучие и просперитет през новата 2022 г.

Строителни фирми оставиха над 60 000 клиенти на ЧЕЗ без електрозахранване през летните месеци

Над 60 000 домакинства и фирми на обслужваната от ЧЕЗ Разпределение територия – Западна България – останаха без електрозахр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Промени в движението в София за Гергьовден

Инсталацията за горене на RDF на Топлофикация София е де факто незаконна

Великденска украса се появява в София на четири ключови локации

Авария остави без вода два столични квартала

След игра в Южния парк: Махнаха15 кърлежа по тялото и дрехите на дете

Как общинско дружество се превърна в черна кутия?: Терзиев след одита в ЦГМ

Балетна школа в Самоков отбеляза половин век с авторски танцов спектакъл

Галерия с детски рисунки на тема „Великденски шарки. Любов и възкресение“ бе открита до новостроящия се храм „Св. Патриарх Евтимий“ в София

"Топлофикация София" започва отчитане на уредите

Деца от Самоков се включиха в кампанията на общината за засаждане на цветя (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София