X
 
 

СОС лесно се отказа от имот към ИПК "Родина" - защо?

1936 0
photo of СОС лесно се отказа от имот към ИПК "Родина" - защо?
Снимка: БГНЕС
На последното до този момент заседание на Столичния общински съвет (СОС) е била одобрена продажба на съсобственост на терен в местността "НПЗ Изток-Къро". Става въпрос за 977 кв. метра общинска съсобственост. На заседанието на СОС, с което решението е прието, точката е под номер 77: "Доклад с входящ номер СОА18-ТД26-12798/7 от 2 юли 2019 г. относно процедура за доброволно прилагане на план за регулация УПИ IV-1327, отреден за "административно обслужване и складове", квартал 12, местност "НПЗ Изток-Къро"

Теренът, за който става въпрос обаче, е не кой да е – това е имот, свързан с недостроената сграда на ИПК "Родина" на бул. "Цариградско шосе". ИПК "Родина" беше свързан с Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева, но после отиде в ръцете на собственика на ДКЦ "Пълмед" Михаил Тиков.

"Докладът мина, а какво ще се случва на терена ще е изненада за всички ни", многозначително коментира общинският съветник Войслав Тодоров във Facebook. Тодоров е един от само деветимата общински съветници, гласували против сделката. А това, което изглежда се готви, е ново строителство - няма обаче яснота на какво.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...