X
 
 

В жк. "Дървеница" се налага спиране на водоподаването

637 0
В жк. "Дървеница" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
На 10 януари 2020 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ жк. „Дървеница“се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Св. Климент Охридски“ от бул. „Андрей Ляпчев“ до бул. „Св. Климент Охридски“ №59В, №18А.

София - най-студената столица в Европа тази сутрин

Българската столица оглави „ледената класация” в Европа тази сутрин, пише италианското издание „Notizie Meteo Italia&...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ №16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Нов случай на грип при две деца в София

Втори случай на грип е регистриран в София, съобщиха от Националния център по заразни и паразитни болести за БТВ. Две деца, на 4 и 12 ...

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители